Ευκαιρία να... ξεφύγει ο Πανηλειακός

Το «τρία στα τρία» θα επιδιώξει να πετύχει ο Πανηλειακός κόντρα στον Ηλυσιακό στην 3ηαγωνιστική του νοτίου ομίλου της football league 2 και να «ξεφύγει» βαθμολογικά!

Η ομάδα του Πύργου υποδέχεται τον «ακέφαλο» Ηλυσιακό (σ.σ.: ο Θωμάς Κουρκούνας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και στον πάγκο θα καθίσει ο προπονητής τερματοφυλάκων, Τάκης Κυριακού), με σκοπό να διατηρήσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, να εκμεταλλευτεί παράλληλα το αγωνιστικό ρεπό του Απόλλωνα Σμύρνης

και να πάρει… κεφάλι στη βαθμολογία.

Στη Μαγούλα, ο τοπικός Αστέρας φιλοξενεί τη Γλυφάδα και θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του. Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Γκουλή, μπορεί να παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, ωστόσο, θα ψάξει το πρώτο της τρίποντο, μια και μετρά δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς.

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο Ρουφ ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΟ και τον ΑΟΧ. Οι μεν γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη, οι δε φιλοξενούμενοι, που θα έχουν τους οπαδούς στο πλευρό τους, επιθυμούν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του Ηλυσιακού.

Στη Ζάκυνθο, η ομώνυμη ομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Αστέρα Μαγούλας και στα συν για τον Δημήτρη Μαγκαφίνη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και στην Καλαμάτα, αφού ο τεχνικός Έλβιο Μάνα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η «Μαύρη Θύελλα» είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξει να παραμείνει και την 3η αγωνιστική.

Τέλος, στον Κορυδαλλό θα αναμετρηθούν δύο νεοφώτιστες ομάδες στην κατηγορία. Η Προοδευτική προέρχεται από το αγωνιστικό ρεπό της 2ηςαγωνιστικής και στόχος των «βυσσινί» είναι να πανηγυρίσουν το πρώτο τους εντός έδρας «τρίποντο», ενώ ο Ρούβας θέλει να… σπάσει το ρόδι και να αποσπάσει τους «παρθενικούς» του βαθμούς στη football league2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της football league 2:

Δημοτικό Πύργου: Πανηλειακός – Ηλυσιακός: 15.00

Δημοτικό Νίκαιας: Προοδευτική- Ρούβας: 15.00

Δημοτικό Ρουφ: ΠΑΟ Ρουφ- ΑΟΧ: 15.00

Δημοτικό Ελευσίνας; Αστέρας Μαγούλας- Γλυφάδα: 15.00

Δημοτικό Ζακύνθου: Ζάκυνθος- Καλαμάτα: 15.00

Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης

Keywords
Τυχαία Θέματα