Ευχαριστήριο προς όλους η Αναγέννηση

16:27 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Πολλαπλές ευχαριστήριες ανακοινώσεις εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννηση Καρδίτσας μετά την μεγάλη νίκη το Σάββατο στην Ελασσόνα, που έφερε την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις της Αναγέννησης:

«1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας οφείλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί από καρδιάς τους Αναγεννησιώτες φιλάθλους που ταξίδεψαν με κάθε μέσο στην Ελασσόνα και δεν φοβήθηκαν από το εχθρικό κλίμα που

εντέχνως καλλιεργήθηκε. Η συμπαράστασή τους στην ομάδα υπήρξε συγκλονιστική!

Ήταν μια από τις καλύτερες εξέδρες που είχε ποτέ η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ σε εκτός έδρας ματς. Μ' αυτόν τον κόσμο η ομάδα μας δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα και πάντα θα πρωταγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Θερμά τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε όλους στην τελική αναμέτρηση με τον Αμπελωνιακό που θα πιστοποιήσει την πανηγυρική επιστροφή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στις μεγάλες κατηγορίες. Είμαστε υπερήφανοι για όλους τους φιλάθλους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και είναι τιμή για εμάς που πορευόμαστε μαζί τους.

2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο της Ελασσόνας κ. Ηλία Παναγιωτίδη, καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ. αλλά και τους υπαλλήλους του Π.Ο. Ελασσόνας, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν, τόσο στην αποστολή της ομάδας όσο και στον φίλαθλο κόσμο μας, κατά τον μεταξύ μας κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.

3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Το Δ.Σ. του Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904, οφείλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας για την πετυχημένη και υποδειγματική τήρηση της τάξεως, που είχε ως αποτέλεσμα την ομαλή διεξαγωγή του κρίσιμου αγώνα με την ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας στο Δημοτικό Στάδιο της Ελασσόνας.

Η αναβάθμιση και η ποιότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν εξαρτάται μόνο από την απόδοση των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και από αυτά που συμβαίνουν στις κερκίδες και έξω από τα γήπεδα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των αγώνων.

4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Το Δ.Σ. του Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 θέλει και δια του τύπου να ευχαριστήσει και ιδιαιτέρως τον συμπολίτη Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας κ. Δημήτριο Αγγελή που απέδειξε με τις ενέργειές του ότι είναι ένας σύγχρονος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Έκανε ότι περνούσε από το χέρι του και είχε άριστο σχεδιασμό των μέτρων προστασίας της ομάδας και των φιλάθλων μας. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε άψογη και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα όπως και τους συμπολίτες Αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους κατά τον καλύτερο τρόπο. Με διακριτικότητα, αλλά και σοβαρότητα.

Εκ της διοικήσεως».

Keywords
Τυχαία Θέματα