Ευχαριστημένος ο Ζούρος

Το πρώτο της φιλικό στη Βραζιλία κόντρα στη Νιγηρία δίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/06, 1:00) η Εθνική ομάδα μπάσκετ, με τον Ηλία Ζούρο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες διεθνείς και περιμένει να δει την κατάστασή τους στα φιλικά με Νιγηρία, Νέα Ζηλανδία και Βραζιλία (27, 28 και 29 Ιουνίου).

«Ουσιαστικά είναι τα πρώτα μας φιλικά. Στην Λιθουανία υπήρχαν πολλές απουσίες και τώρα είναι η πρώτη φορά που είμαστε

όλοι παρόντες και έχουμε κάνει μαζί έστω και λίγες προπονήσεις. Δουλεύουμε καθημερινά πολλά πράγματα και πρέπει να τα εφαρμόσουμε σε αγώνες για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια της Βενεζουέλας.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών και φυσικά από το γεγονός ότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί και μπορούμε να δουλέψουμε σωστά έστω και για λίγες μέρες», ήταν τα λόγια του κ. Ζούρου.

Για την Παρασκευή (29/06) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Καράκας, εκεί που η Ελλάδα θα λάβει μέρος στο Προολυμπιακό Τουρνούα της Βενεζουέλας (2-8/7), με τον πρώτο αντίπαλο να είναι τη Δευτέρα (2/7) η Ιορδανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα