Έδωσαν συγχαρητήρια σε Βελλή

15:45 8/9/2011 - Πηγή: OnSports
Aνακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρουν τον μεγαλομέτοχο , Σταμάτη Βελλή εξέδωσαν οι φίλοι του  Απόλλωνα «η Αναγέννηση».Οι φίλοι του συλλόγου προχώρησαν σε αυτή την κίνης, προκειμένου να συγχαρούν τον κ.Βελλή  στην απόφαση να χορηγήσει δωρεάν διαρκείας σε ανέργους αλλά και για τη φιλανθρωπική προβολή στη φανέλα της ομάδας.Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου Αναγέννηση Απόλλωνα:«Το Δ.Σ. του Σωματείου Φίλων & Φιλάθλων του Απόλλωνα Σμύρνης “Αναγέννηση”, νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Απόλλων, μα πάνω απ' όλα Άνθρωπο και Απολλωνιστή, Σταμάτη Βελλή,
για τις δύο σημαντικές και γενναίες αποφάσεις που ανακοίνωσε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην απόφαση του για την χορήγηση δωρεάν εισιτήριου διαρκείας, για τα παιχνίδια της ομάδος μας τη νέα σεζόν, σε όλους τους ανέργους φίλους του Απόλλωνα, αλλά και του ποδοσφαίρου. Η κίνηση αυτή ειδικά στην περίοδο που ζούμε είναι κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που αξίζει να τονιστεί και να υποστηριχθεί απ' όλους.

Ταυτόχρονα, με αυτή την κίνηση, ο Σταμάτης Βελλής, αποφάσισε ο Απόλλωνας Σμύρνης να προβάλει στο εμπρόσθιο τμήμα της φανέλας του, αντί για χορηγό, το φιλανθρωπικό Σωματείο “Οι φίλοι του παιδιού”. Το Σωματείο αυτό εδώ και 23 χρόνια προσφέρει την βοήθεια του σε άπορες και μονογονεικές οικογένειες, που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα.


Ο Απόλλωνας είναι διαφορετικός. Οι άνθρωποι του είναι διαφορετικοί.Στη βάρβαρη και ολόμαυρη εποχή που ζούμε, στην εποχή που το ποδόσφαιρο έχει χειραγωγηθεί πλήρως από τα πολυδαίδαλα κανάλια του υποκόσμου, στην εποχή που οι παράνομοι και οι λωποδύτες θεωρούνται πρότυπα, στην εποχή που οι νόμοι εφαρμόζονται κατά το δοκούν και μόνο εφόσον έχουν παράθυρα, στην εποχή που το αύριο φαντάζει πιο άγριο από το χθες, εμείς οι Απολλωνιστές αντιστεκόμαστε.Η “Αναγέννηση” του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορεί να αρχίσει από τη Ριζούπολη και σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται να βοηθήσουν όλοι οι φίλαθλοι που βαρέθηκαν να βλέπουν τον εαυτό τους ως άλλο ένα πιόνι, ενός στημένου παιχνιδιού.

Με αισθήματα αλληλεγγύης, κατανόησης και συμπαράστασης περιμένουμε στο γήπεδο και στην κερκίδα όλους τους παλιούς και τους νέους φίλους του Απόλλωνα και του ποδοσφαίρου, να μοιραστούμε χαρές και λύπες, αλλά και να παλέψουμε για καλύτερο και καθαρότερο ελληνικό ποδόσφαιρο.Το Δ.Σ. του Σωματείου «Αναγέννηση Απόλλων»
Keywords
Τυχαία Θέματα