Έδειξε τα… κέρατά του ο Ποντόλσκι!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Ρήνου για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga, αφού ενώ η Μάιντς ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει μία τεράστια βαθμολογική ανάσα δραπετεύοντας με το διπλό από το «Ράιν Ένερτζι Στάντιον» κόντρα στην Κολωνία, ο Ποντόλσκι είχε διαφορετική άποψη, ισοφαρίζοντας για τα «κριάρια» σε 1-1, πέντε λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης!

Ο διεθνής Γερμανός επιθετικός με «κεραυνό» από τα 20 μέτρα στο 85΄πήρε το… οξυγόνο από το στόμα

των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν (μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο) με κεφαλιά του Αλαγκουί στο 71΄.

Ο Τυνήσιος επιθετικός μάλιστα θα μπορούσε να είχε βρει νωρίτερα τον δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας πάλι του κεφαλιού του στο 43΄, αν ο Ρένσινγκ δεν έβρισκε σύμμαχό του το οριζόντιο δοκάρι.

Με το βαθμό αυτό η Κολωνία έφτασε στη δέκατη θέση με 21 βαθμούς, διατηρώντας παράλληλα το προβάδισμα τριών βαθμών από τη δωδέκατη Μάιντς που συνεχίζει να φλερτάρει με τον υποβιβασμό.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου, ωστόσο είχε αναβληθεί λόγω της απόπειρας αυτοκτονίας του διαιτητή της αναμέτρησης, Μπάμπακ Ράφατι, λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Ρένσινγκ, Μπρέγκο, Ζερομέλ, Τζεμάλ, Σερένο (55' Έιγκλερ), Λάνινγκ (76' Μακένα), Ρίχτερ, Κλέμενς, Γιάγιαλο, Πέζτσκο (76' Φράις), Ποντόλσκι.

ΜΑΙΝΤΣ: Βέτσκλο, Πόσπεχ, Μπούγκερτ, Σβένσον, Φατνί, Κιρτσόφ, Μπαουμπάρτλινγκερ, Σότο, Γκαβράνοβιτς (74' Καλιγκιούρι), Στίμπερ (55' Τσούπο-Μότινγκ), Αλαγκουϊ (89' Ουτζά).

Keywords
Τυχαία Θέματα