Έχει… δρόμο η Πριμέρα ακόμα!

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να είχε ξεφύγει από την Μπαρτσελόνα 10 βαθμούς και άπαντες να έσπευσαν να δώσουν το πρωτάθλημα στην «βασίλισσα», ωστόσο μετά τις απανωτές γκέλες των Μαδριλένων, η Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει πάρει… φωτιά!

Μένουν 10 στροφές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η διαφορά των δυο ομάδων έχει πέσει στους 6 βαθμούς με το ντέρμπι των δυο ομάδων στο «Καμπ Νου» να είναι κρίσιμο, καθώς αν η Μπαρτσελόνα κερδίσει (κάτι το οποίο έχει κάνει… συνήθεια), και η Ρεάλ Μαδρίτης στραβοπατήσει τότε αυτόματα οι Καταλανοί μπαίνουν ξανά στο κόλπο!

Με μια πρώτη ανάγνωση

του προγράμματος, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλές δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις, ενώ από την άλλη, το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα είναι πιο βατό, ωστόσο έχει «πονηρά» παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης:

Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ

Οσασούνα-Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης-Χιχόν

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης

Γρανάδα-Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης-Μαγιόρκα

Όπως γίνεται κατανοητό, η Ρεάλ έχει πολύ δύσκολες αναμετρήσεις μακριά από το «Μπερναμπέου», όπως με την Οσασούνα, την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα αλλά και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ και εντός υποδέχεται επικίνδυνους αντιπάλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα:

Μαγιόρκα-Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Σαραγόσα-Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα-Χετάφε

Λεβάντε-Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης

Ράγιο Βαγιεκάνο-Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα-Μάλαγα

Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ

Μπέτις-Μπαρτσελόνα

Σαφώς ευκολότερο το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ισπανίας, καθώς εκτός του ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχουν δύσκολες αναμετρήσεις, ωστόσο είναι επικίνδυνοι αντίπαλοι οι Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ράγιο Βαγιεκάνο και Μάλαγα, η οποία απέσπασε ισοπαλία στο «Μπερναμπέου» πριν λίγες αγωνιστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα