Εχασε την Πόλη η Μπαρτολί

Η Μαριόν Μπαρτολί αρρώστησε και έχασε την… εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

Η Γαλλίδα τενίστρια και δεν κατέβηκε στον προγραμματισμένο προημιτελικό του Kremlin Cup, απέναντι στην Έλενα Βέσνινα λόγω ίωσης και έχασε έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο στο WTA Championships της Κωνσταντινούπολης. Ετσι η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα θα είναι τελικά η 8η που θα διεκδικήσει τίτλο στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά της σεζόν.

Η Μπαρτολί που βρίσκεται πολύ

κοντά στο να τερματίσει στο top της WTA για πρώτη φορά στην καριέρα της, είπε: «Όλο μου το σώμα χρειάζεται ένα διάλειμμα. Χθες, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ήδη δεν αισθανόμουν πολύ καλά αλλά είχα αρκετή ενέργεια για να κερδίσω. Σήμερα το πρωί πονούσα σε όλο μου το σώμα και στο λαιμό. Δεν μπορούσα καν να κάνω ζέσταμα. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να αγωνιστώ σήμερα. Ήταν μεγάλη η σεζόν και πραγματικά κουράστηκα να παίζω μέχρι το τέλος...».

Οι επτά αντίπαλες της Ραντβάνσκα στην Πόλη θα είναι οι Βοζνιάκι, Σαράποβα, Αζαρένκα, Κβίτοβα, Να Λι, Κουνζέτσοβα και Στόσουρ.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα