Δύσκολη αποστολή του Άρη στη Μόσχα

Τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup θα προσπαθήσει να διατηρήσει ζωντανές ο Άρης.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή δοκιμάζεται σήμερα (21/02, 17.00) στη Μόσχα κόντρα στην πανίσχυρη Κίμκι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Last 16, και θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να καταφέρει να φύγει με το «διπλό» στις αποσκευές του. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως οι Ρώσοι είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, εξάλλου

συμπεριλαμβάνονται στις βασικές υποψήφιες ομάδες για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες (20/02) με πολλά προβλήματα για το Μακεδόνα τεχνικό, καθώς είδε τους Έλληνες παίκτες να απέχουν από την προπόνηση, λόγω καθυστέρησης στις πληρωμές. Επίσης, εκτός αποστολής βρίσκεται ο τραυματίας Δημήτρης Τσαλδάρης, αλλά και οι νεαροί Τάσος Δήμας και Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Η Κίμκι, από την πλευρά της, θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Οι Ρώσοι προέρχονται από ήττα στο Ντόνετσκ, αποτέλεσμα που τους έχει πεισμώσει, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο Αλεξάνδρειο, δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία να κάμψουν την αντίσταση των Θεσσαλονικιών, επικρατώντας με το εμφατικό 73-48. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Last 16 του Eurocup έχει ως εξής:

9ος Όμιλος
19.00 Νίμπουργκ (Τσεχία) - Ρίγα (Λετονία)
21.30 Γκραβελίν (Γαλλία) - Βαλένθια (Ισπανία)

10ος Όμιλος
17.00 Κίμκι (Ρωσία) - Άρης
19.00 Ντόνετσκ (Ουκρανία) - Βιλερμπάν (Γαλλία)

11ος Όμιλος
17.00 Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία) - Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο)
20.00 ΚΡΚΑ Νόβο Μέστο (Σλοβενία) - Μπάνβιτ (Τουρκία)

12ος Όμιλος
19.10 Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία) - Λοκομοτίβ Κούμπαν (Ρωσία)
21.00 Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία) - Μπενετόν Τρεβίζο (Ιταλία)

Keywords
Τυχαία Θέματα