Δύσκολες ώρες περνά ο Οδυσσέας Αναγέννησης

Ο Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση του, ύστερα από την παραίτηση μελών του Δ.Σ του συλλόγου αλλά και τις σκέψεις αποχώρησης του προέδρου Γιώργου Σαμουηλίδη.

Οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες έχουν φτάσει την κατάσταση στο απροχώρητο, με τη σερραϊκή ομάδα να μην μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις της και η παραμονή της στη Football League 2 να κρίνεται αδύνατη. Στο κλίμα αυτό, ήρθε να προστεθεί και η παραίτηση του ταμία της ομάδας

Βασίλη Καρυπίδη. Επιπροσθέτως, διαχέεται η φήμη πως ο Σαμουηλίδης σκέφτεται την παραίτηση του και έτσι ο σύλλογος φαίνεται να μένει «ακέφαλος». Αν συμβεί κάτι τέτοιο, και δεδομένου πως δύσκολα θα βρεθεί επενδυτής να επωμιστεί τα βάρη της ομάδας, ο Οδυσσέας θα αποτελεί παρελθόν από τη Γ’ Εθνική. Όσο αναφορά τις προσφυγές των Κουκούτση και Βενέτη φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση του πρώτου καθώς δείχνει τη διάθεση για διακανονισμό των οφειλομένων του.

Την κατάσταση αυτή περιέγραψε με δηλώσεις του ο προπονητής Σάκης Αλεξίου: «Η κατηγορία αυτή πεθαίνει, με αργά ή και πιο γρήγορα πλέον βήματα. Η Αναγέννηση είναι ένα χωριό 500 κατοίκων, που κάθε εβδομάδα είχε άγχος αναφορικά με το αν οριστεί το παιχνίδι της, αν μπορούν να πληρωθούν οι διαιτητές, να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης, αλλά και της διαμονής και σίτισης των παικτών.
Ήδη γι' αυτό το λόγο αποχώρησε ο ταμίας μας και ο κίνδυνος διάλυσης είναι ορατός, αφού και ο πρόεδρος σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει. Αν γίνει αυτό, ποιος τρελός θα μπει στην ομάδα να αναλάβει τα χρέη και να εγγυηθεί για την ομαλή συνέχεια; Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση και ήδη τρέχουν προσφυγές των Κουκούτση και Βενέτη, αν και με τον πρώτο υπάρχει διάθεση για διακανονισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα