Δύο με τρεις μήνες έξω ο Burnett

00:52 3/3/2012 - Πηγή: OnSports

Εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες θα μείνει ο 35χρονος pitcher, A.J. Burnett, ο οποίος χτύπησε στην προετοιμασία των Πίτσμπουργκ Πάιρετς.

Ο έμπειρος pitcher βρέθηκε στους «πειρατές» και ξεκίνησε την πορεία του με το... αριστερό. Στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν χτύπησε το μάτι του σε ανύποπτη φάση, κάτι που έχει ήδη γίνει γνωστό.

Ακολούθησαν οι ιατρικές εξετάσεις και μία εγχείρηση στο δεξί του μάτι, αφού αποδείχθηκε ότι ο τραυματισμός του ήταν πράγματι σοβαρός. Πλέον ο ακριβοπληρωμένος αθλητής θα χρειαστεί αποθεραπεία

δύο με τρεις μήνες. Σημειώνουμε πως το μεγαλύτερο μέρος του ετήσιου του μισθού πληρώνεται από τους Νιου Γιορκ Γιάνκις στο πλαίσιο της συμφωνίας για την ανταλλαγή του.

Άλλος τραυματίας

Με το... αριστερό ξεκίνησε επίσης ο outfielder των Κλίβελαντ Ίντιανς, Grady Sizemore. Μετά από μόλις 71 ματς πέρσι, αφού στα υπόλοιπα έλειψε λόγω διάφορων τραυματισμών, ο 29χρονος αθλητής θα μείνει επίσης δύο με τρεις μήνες έξω λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ο τρεις-φορές All Star έχει πάρει την κατιούσα αναφορικά με την πορεία της καριέρας του τους τελευταίους μήνες. Δύσκολα συγκρατεί πλέον τον εκνευρισμό του, αφού φαίνεται πως χάνει αρκετά από τα καλύτερά του χρόνια στο μπέιζμπολ λόγω διαδοχικών αρνητικών συγκυρίων.

Για την ώρα, πάντως, επανέρχεται στα κέντρα αποθεραπείας, ώστε να είναι έτοιμος το ταχύτερο δυνατό. Ταυτόχρονα, ο προβληματισμός των «ινδών» γύρω από το «περιουσιακό τους στοιχείο» πολλαπλασιάζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα