Δρόσος: «Ανυπομονώ να παίξω στη Γ’ Εθνική»

Να σταματήσει το ποδόσφαιρο, στην περίπτωση που δεν έπαιρνε μεταγραφή στη Ζάκυνθο, είχε αποφασίσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νησιωτών, ο Παναγιώτης Δρόσος, που ανυπομονεί πλέον για την πρώτη του συμμετοχή στην football league 2.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΜΗΣ RADIO» μίλησε για τη μεταγραφή του στη Ζάκυνθο και τις πρώτες του εντυπώσεις,

αλλά και για την τέως ομάδα του, το Τσιλιβή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Δρόσου:

Για την μεταγραφή του στον ΑΠΣ: «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να αλλάξω ομάδα στα μισά της φετινής χρονιάς, με την ομάδα της Ζακύνθου να αποτελεί την καλύτερη δυνατή συνέχεια για την ποδοσφαιρική μου σταδιοδρομία.

Ήθελα διακαώς να αλλάξω ομάδα και παράλληλα ψυχολογία, γιατί από κάποιο σημείο και μετά δεν ένιωθα καθόλου καλά. Τα αποτελέσματα ήταν τα χειρότερα δυνατά και η κατάσταση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο για μένα.

Εάν δεν έφευγα από την πρώην ομάδα μου, ήμουν ικανός να σταματήσω μέχρι και το ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε άλλη λύση. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν πολύ κοντά στο να πάρω την απόφαση αυτή. Ευτυχώς όμως ήρθε η μεταγραφή αυτή και είμαι πανέτοιμος να προσφέρω ότι περισσότερο μπορώ στον ΑΠΣ Ζάκυνθος».

Για την φετινή κατρακύλα του Τσιλιβή: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει φέτος στην ομάδα και πάθαμε τέτοιο στραπάτσο… Όλα πάνε στραβά από την αρχή , ήρθαν και κάποια πολύ άσχημα αποτελέσματα όπως αυτό στο Πανόπουλο που η ομάδα διασύρθηκε και όσο να ναι μας επηρέασε πολύ αρνητικά.
Στην συνέχεια ήρθαν και οι “σφαλιάρες” από Θύελλα Πατρών και Ζακυνθιακό που η όποια ψυχολογία μας πήγε “περίπατο”. Ήταν το χειρότερο μου διάστημα στην ομάδα και καθημερινά αναρωτιόμουν τι φταίει για όλα αυτά. Κάθε μέρα κάνω την αυτοκριτική μου και στον πρώτο που έριχνα τις ευθύνες για το φετινό χάλι, ήταν στον ίδιο μου τον εαυτό. Εύχομαι στους πρώην συμπαίκτες μου καλό κουράγιο και να μείνουν όρθιοι στην συνέχεια, καθώς υπάρχουν πολλοί αγώνες μπροστά τους και πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό, τόσο για τους εαυτούς τους, όσο και για τον σύλλογο»!

Για τις στιγμές που τον σημάδεψαν στην ομάδα του Πλάνου: « Έχω περάσει 4,5 ολόκληρα χρόνια στην ομάδα του Τσιλιβή και μπορώ να πω ότι την έχω στην καρδιά μου. Είναι πολλές οι έντονες στιγμές (καλές και κακές), αλλά υπάρχουν κάποιες που ξεχωρίζω.
Η πιο ευχάριστη είναι η κατάκτηση του φετινού νταμπλ και η επιστροφή της ομάδας στη Δ’ εθνική κατηγορία. Οι πιο δυσάρεστες είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η ήττα στις Κροκκεές, όπου κυριολεκτικά αυτοκτονήσαμε. Είχαμε τη δυνατότητα να χάσουμε ακόμη και με τρία γκολ διαφορά και ήρθε αυτό το 4-0 που μας έβαλε στην διαδικασία του αγώνα μπαράζ. Στα Φιλιατρά έγινε μια ακόμη φάση που με σημάδεψε, όταν λίγο πριν το τέλος του ματς, βγήκα με καλές προϋποθέσεις απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ και αντί να πασάρω στον Πάστρα που ήταν ολομόναχος, προτίμησα να τελειώσω τη φάση μόνος μου, χάνοντας ένα σίγουρο σχεδόν γκολ. Πέρασα πολλά στην ομάδα αυτή και θέλω να ευχαριστήσ

Keywords
Τυχαία Θέματα