Δόξα Δράμας: Κανένα θέμα με Λίμα!

Σε διάψευση των σεναρίων που θέλουν τον Ντος Σάντος Λίμα να έχει αποχωρίσει οριστικά από τη Δόξα Δράμας προχώρησαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Όπως υποστηρίζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου της Δράμας, ο ποδοσφαιριστής έχει εξοφληθεί για την φετινή σεζόν και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των «μαυραετών» αποχώρησε για την Πορτογαλία, κάτι που είχε γίνει και την προηγούμενη χρονιά.

Η διοίκηση της Δόξας είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή

και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο «συγκρότημα» της Βορείου Ελλάδας. Βέβαια, πρόθεση του Λίμα είναι η παραμονή στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως «έκλεισε» την πόρτα στην ομάδα.

Άλλωστε, οι Δραμινοί είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγωνιστική και εξωαγωνιστική παρουσία του ποδοσφαιριστή, κάτι που λήφθηκε υπόψη και στο παρελθόν, μια και στον Πορτογάλο μέσο δεν έγινε πρόταση μειωμένων αποδοχών.

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις της Δόξας μετέχουν επτά νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Ο λόγος γίνεται για τον πορτιέρο Ηλιάδη και τους Χιντατσέλι, Αθανασιάδη, Σιάμπο, Αμανατίδη, Νικολαΐδη και Κανωτίδη. Σε περίπτωση που ικανοποιήσουν στη διάρκεια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Τέλος, αναφορικά με το θέμα του προπονητή, μέσα στις επόμενες μέρες ο Μάκης Κατσαβάκης θα έχει μία ακόμα συνάντηση με τον Θανάση Σάμιο, προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους. Μέχρι στιγμής, οι πιθανότητες παραμονής του Έλληνα τεχνικού είναι μοιρασμένες. Πάντως, πρόθεση της διοίκησης είναι το συγκεκριμένο θέμα να έχει ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να γίνει και ο σχεδιασμός για την ερχόμενη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα