Δώνης: «Παιχνίδι υπέρβασης αυτό με τον Παναθηναϊκό»

Ως παιχνίδι υπέρβασης χαρακτήρισε το αυριανό (16/05) με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις που παραχώρησε στο σάιτ του Ατρομήτου.

«Μετά την πάρα πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη εναντίον της ΑΕΚ, πλέον φθάνουμε στην τελική ευθεία διεκδικώντας μια καλή θέση. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι υπέρβασης για να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος ότι καλύτερο γίνεται.

Είναι φυσιολογικό και να υπάρχουν απουσίες και να υπάρχει κόπωση αλλά θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλά γυμνασμένοι όλη την σεζόν και έχουμε τεράστια ψυχικά αποθέματα αλλά και φιλοδοξίες για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο Παναθηναϊκός, είναι η ομάδα με τους πιο ποιοτικούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι ώστε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε ποδοσφαιριστή της», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δώνης, ο οποίος έχει πάρα πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, δεδομένου ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τάτο, Μπρίτο, στον ανέτοιμο Καραγκούνη (τυπική η παρουσία του στην αποστολή) και στους τιμωρημένους Τόμας, Σκόνδρα και Πίτου Γκαρσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα