Δολοφονική η επίθεση στον ρεπόρτερ του Newsbomb

Αγέλη ανεγκέφαλων επιτέθηκε με απίστευτη βιαιότητα στον ρεπόρτερ που πήγε να καλύψει το συλλαλητήριο Γρηγορόπουλου.

Με τραύματα, μελανιές και χτυπήματα σε όλο το σώμα μεταφέρθηκε σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών ο ρεπόρτερ του Newsbomb.gr ύστερα από επίθεση ομάδας αγνώστων που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο δημοσιογράφος

βρισκόταν στα Προπύλαια, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ όταν, ξαφνικά, την ώρα που κοιτούσε το κινητό του δέχθηκε αναίτια επίθεση από περίπου δέκα άτομα.

Αφού τον έριξαν κάτω, στο σημείο έφθασαν και άλλα άτομα, όπου του ζήτησαν την ταυτότητα και τον ασύρματο, καθώς όπως δήλωσε ο ρεπόρτερ στο Newsbomb, περιγράφοντας καρέ – καρέ τις εφιαλτικές ώρες που έζησε. Οι πορωμένοι χούλιγκαν χτυπούσαν με μανία τον δημοσιογράφο παρότι τους ανέφερε επανειλημμένως την ιδιότητά του και παρότι δεν απάντησε στις προκλήσεις και να χτυπήματά τους.

Στη συνέχεια άρπαξαν το κινητό του, δήθεν να δουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τυχόν είχε τραβήξει, ενώ τελικά το έκλεψαν σαν κοινά κλεφτρόνια του πεζοδρομίου.

«Δέχθηκα δολοφονική επίθεση»

Αφού σηκώθηκε για να αποχωρήσει από το σημείο δέχθηκε μία πιο βίαιη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, επίθεση. «Με ρίξανε κάτω και με κλωτσούσαν στο πρόσωπο. Νόμιζα ότι κράτησε πολύ ώρα όλο αυτό το σκηνικό. Ήταν δολοφονικά τα χτυπήματα που δέχθηκα».

Ωστόσο, στο σημείο έφθασαν κάποια άτομα, τα οποία επενέβησαν και κατάφεραν να απομακρύνουν τον δημοσιογράφο.

«Ήμουν γεμάτος αίματα. Ευτυχώς, ήρθαν κατευθείαν εθελοντές γιατροί και άνδρες από το ΕΚΑΒ για να μου δώσουν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο» είπε ο ρεπόρτερ.

Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση που δέχεται δημοσιογράφος μας σε τέτοιους είδους γεγονότα.
Κάποιοι ενοχλούνται από την αποκαλυπτική, την αδέσμευτη και την αντικειμενική δημοσιογραφία του Newsbomb.gr. Ορισμένοι επαναστάτες της κουκούλας, νοσταλγοί των νενέκων, θεωρούν πως με τη βία θα κάμψουν το ηθικό και τη βούληση να κάνουμε τη δουλειά μας με αξιοπρέπεια και ήθος προς τον αναγνώστη. Οι ενέργειές του πλήττουν τη δημοκρατία και την ελευθεροτυπία.

Απροστάτευτοι

Οι θερμοκέφαλοι που χρησιμοποιούν βία είναι οι ίδιοι που απειλούν τη δημοκρατία. Είναι θρασύδειλοι, ποταποί και άθλιοι. Με μάσκες και σαν αγέλες σκύλων επιτίθενται σε ανθρώπους που ασκούν το λειτούργημά τους, απροστάτευτοι ακόμα κι από εκείνους που υποτίθεται πως είναι εντεταλμένοι απ’ αυτό το κράτος να εξυπηρετούν το έργο του δημοσιογράφου.

Τέτοια κατάντια στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και την πολιτική σκέψη…

Την ίδια στιγμή τέτοια γεγονότα προκαλούν σοβαρά ερωτηματικά για την αστυνομική περιφρούρηση και την ασφάλεια των διαδηλωτών.

Πού βρίσκονταν οι αστυνομικοί όταν οι γνώστοι (τους) – άγνωστοί (μας) επιτέθηκαν στον ρεπόρτερ μας μόλις αποκόπηκε από την άλλη ομάδα των δημοσιογράφων;

Γιατί δεν κινητοποιήθηκαν ώστε να εντοπίσουν τους δράστες;

Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτήν την απρόκλητη επίθεση, την

Keywords
Τυχαία Θέματα