«Δίπλωσε» ο Hunter Pence στο Σέιντ Λούις

Με διπλό home run του Hunter Pence, οι Φιλαδέλφεια Φίλις επικράτησαν με 5-3 των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς στο δέκατο inning.

Ακολούθησε το 14ο φετινό save του Jonathan Papelbon, για να «κλείσει » το παιχνίδι, ύστερα από ένα extra inning. Στο έβδομο inning είχαν ισοφαρίσει οι Φιλις σε 3-3 με 2-out RBI double του Juan Pierre. Για τους «καρντς»

ξεχώρισε το home run του Rafael Furcal, αλλά οι παγκόσμιοι πρωταθλητές απώλεσαν αρκετές μεταγενέστερες ευκαιρίες για τη νίκη.

Πολύ εύκολη επιτυχία χρεώθηκε ο Derek Holland (4-3) στο 14-3 των Τέξας Ρέιντζερς σε βάρος των Τορόντο Μπλου Τζέις. Άλλωστε οι Τεξανοί προηγήθηκαν με 6-0 στο πρώτο inning και με 8-0 στο τρίτο. Στο μεταξύ, ο Josh Hamilton συμπλήρωσε 19 home runs, ενώ ο Yorvit Torrealba πέτυχε το πρώτο δικό του. Ο Nelson Cruz «έγραψε» επίσης home run και… οκτώ RBIs, ενώ ο Edwin Encarnacion του καναδικού συλλόγου σημείωσε το 15ο αντίστοιχο χτύπημα εντός του 2012.

Τρία RBIs πέτυχε ο Alex Avila στο 10-6 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς επί των Μινεσότα Τουίνς. Συνολικά οι «τίγρεις» είχαν 16 hits σε μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις σε επιθετικό επίπεδο. Ακόμα, οι Brennan Boesch, Prince Fielder και Delmon Young είχαν από τρία hits. H νίκη χρεώθηκε στον Drew Smyly (2-1), ο οποίος χρειάστηκε τέσσερις relievers μένοντας στο βουναλάκι για πέντε innings.

Οι Adam Dunn, A.J. Pierzynski και Dayan Viciedo πέτυχαν από ένα home run στο 9-3 των Σικάγο Ουάιτ Σοξ επί των Κλίβελαντ Ίντιανς. Μάλιστα ο Pierzynski είχε τρία runs και δύο RBIs, ενώ ο Dunn συμπλήρωσε 15 home runs. Έτσι ο Jose Quintana (1-0) πήρε τη νίκη στο ντεμπούτο του σε επίπεδο Major League. Από την άλλη, ο Shelley Duncan έφτασε τα τέσσερα home runs στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε εξέλιξη είναι τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του σημερινού προγράμματος, Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Μιλγουόκι Μπρούερς, Λος Άντζελες Ντότζερς-Χιούστον Άστρος, Όκλαντ Αθλέτικς-Νιου Γιορκ Γιάνκις και Σιάτλ Μάρινερς-Λος Άντζελες Έιντζελς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα επτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα