«Διπλό» στην Κρανούλα και play off για τη Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου απέσπασε το «διπλό» από την Κρανούλα κόντρα στην τοπική Δόξα, της οποίας επικράτησε 2-0 και κάνει πλέον όνειρα ανόδου μέσω των play off.

Οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν με τον πιο ιδανικό τρόπο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από την Κρανούλα και αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση (σ.σ: συγκατοικούν με τον Τηλυκράτη Λευκάδας), μπαίνοντας για τα καλά στο κόλπο της ανόδου μέσω των play off.

Η

Νίκη Βόλου πανηγύρισε το δεύτερο σερί «διπλό» μετά από αυτό κόντρα στον Αετό Σκύδρας, ενώ η Δόξα Κρανούλας έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς βαθμούς και μακριά από τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος, η γηπεδούχος ομάδα είχε την εδαφική υπεροχή και ήταν πιο απειλητική από τους φιλοξενούμενους, όμως η Νίκη Βόλου ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε μία από τις τρεις καλές φάσεις που είχε. Συγκεκριμένα στο 32’, έπειτα από γέμισμα του Λαμπρόπουλου, ο Παπατζίκος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με αριστερό βολέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Μετά το γκολ, οι Βολιώτες ανέβασαν… στροφές. Στο 34’ ο Λαζαρίδης σούταρε σχεδόν από το χώρου του κέντρου, όμως έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προβολή του Παυλίδη στο 44’ έπειτα από σέντρα του Λαμπρόπουλου.

Χωρίς πολλές φάσεις εξελίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο, εν τούτοις, η Νίκη Βόλου ήταν πιο «μεστή» στο παιχνίδι της και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 77’ με σκόρερ τον Διαμαντίδη και δημιουργό τον Πουλάκο. Στο 73’ οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει και πάλι με τον Λαζαρίδη στο 74’, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο διαιτητής Κούλης του συνδέσμου Ηλείας «κιτρίνισε» τους Χατζηλιάδη, Νάνο, Κάκαβο.

Δόξα Κρανούλας (Ανέστης Ζώης): Καραθανάσης, Χατζηλιάδης, Βαρτζιώτης, Διαμάντης, Ρόβας (75’ Παπαβασιλείου), Τασιούλας, Γήτας, Γκοτζιάς, Καμίλ Κρολ, Νάνος (46’ Παππάς), Ράφαλ Κρολ (46’ Κάκαβος).

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Δεληζήσης, Παπατζίκος (85’ Μκρτσιάν), Χολέβας, Ριζογιάννης, Διαμαντίδης, Πουλάκος, Παυλίδης (72’ Λουκίνας), Λαζαρίδης (90’ Πεχλιβανόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα