«Διπλό» με παράπονα για Ντόρτμουντ

Τη νίκη με 4-1 απέναντι στην Φράιμπουργκ πήρε η Ντόρτμουντ με το δεύτερό της γκολ να σηκώνει θύελλα διαμαρτυριών.

Στους τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση και την Μπάγερν Μονάχου μείωσε και πάλι η Ντόρτμουντ, η οποία πέρασε νικηφόρα με 4-1 από το γήπεδο της Φράιμπουργκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές, ήταν ο Λεβαντόφσκι ο οποίος στο 7’ μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της Ντόρτμουντ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 34’

από τον Ρόσενταλ ο οποίος έκανε το 1-2 με τον Σισέ και από κοντά ισοφάρισε. Όλα φαίνεται πως κρίθηκαν στο 44’. Τότε ο επόπτης σήκωσε οφσάιντ με τους παίκτες της Φράιμπουργκ να σταματούν. Ωστόσο, ο διαιτητής δεν σφύριξε και έτσι ο Γκουντόγκαν σε κενή εστία έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και με δύο ακόμα τέρματα από τους Γκρόσγκροϊτς (59’) και Λεβαντόφσκι (70’) έφτασε στην εύκολη επικράτηση.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σμιντ, Κρμας, Φεράτι, Μπάστιανς, Φλουμ, Καλιγκιούρι (82’ Ντεμπελέ), Ρόσενταλ (70’ Ρέισινγκερ, Μακιάντι, Πούτσιλα, Σισέ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Σαντάνα (71’ Πέρισιτς), Χιούμελς, Σμέλτσερ (62’ Οβομογιέλα), Γκουντόγκαν, Κελ, Μπλατζικόφσκι, Καγκάβα, Γκρόσγκροϊτς, Λεβαντόφσκι (85’ Μπάριος).

Keywords
Τυχαία Θέματα