Διπλή προπόνηση περιμένει τους διεθνείς

07:26 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Μπορεί οι διεθνείς να γλίτωσαν τη διπλή προπόνηση χθες (4/6), δεν θα γίνει, όμως, το ίδιο και σήμερα. Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν πρωί (10:30) και απόγευμα (17:00).

Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό... μενού του Φερνάντο Σάντος για τους διεθνείς. Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 και η δεύτερη στις 17:00, η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό και όχι μόνο για ένα τέταρτο, όπως συνέβη χθες (4/6).

Δεδομένης της επιλογής του Πορτογάλου τεχνικού να δείξει στη χθεσινή προπόνηση τα πλάνα του για την 11άδα του πρώτου αγώνα, με αντίπαλο την Πολωνία,

δεν αποκλείεται σήμερα να αναλωθεί σε ασκήσεις τακτικής. Τουλάχιστον για το απόγευμα, όπου η μικρή κερκίδα του προπονητικού κέντρου του Λεγκιόνοβο αναμένεται να γεμίσει από φιλάθλους και φυσικά από δημοσιογράφους.

Ενδεχομένως το οικογενειακό «διπλό» να πραγματοποιηθεί στην πρωινή προπόνηση, η οποία είναι κλειστή για το κοινό και τους δημοσιογράφους.

Σε αυτή αναμένεται ν’ ανεβάσει ρυθμούς ο Βασίλης Τοροσίδης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους Πολωνούς.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν την έναρξη της σημερινής (5/6) απογευματινής προπόνησης θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου (16:15).

Keywords
Τυχαία Θέματα