Διοικητικό Εφετείο και άρνηση οπαδών για την επιτροπή

Η «ώρα μηδέν» πλησιάζει στην Καβάλα. Την Πέμπτη (20/10) εκδικάζεται στο Διοικητικό Εφετείο η αίτηση ακύρωσης των «αργοναυτών» κατά της απόφασης της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής.

Από την απόφαση του δικαστηρίου θα εξαρτηθεί εάν θα μπει ταφόπλακα στις ελπίδες της μακεδονικής ομάδας για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Δ΄Εθνική ή θα συνεχιστεί ο δικαστικός αγώνας.

Εν τω μεταξύ ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες»

με ανακοίνωση που εξέδωσε, αρνείται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε «επιτροπή» δεν έχει καθαρούς και διαφανείς σκοπούς.

Παράλληλα, καλεί τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Χρήστο Ρέμμο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να συγκαλέσουν έκτακτη γενική συνέλευση εντός της εβδομάδας προκειμένου να καταγραφούν όλες οι απόψεις.

Αναλυτικά:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες τα πράγματα πέρα από περίεργα, μπορούμε να πούμε ότι βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση για το τι μέλλει γενέσθαι, και βλέποντας μια περίεργη κωλυσιεργία καλούμαστε και έχουμε υποχρέωση να κάνουμε κάποιες κινήσεις για να σταματήσουν ορισμένοι να παίζουν ακόμη παιχνίδια και να συμπαρασύρουν και ότι άλλο υγιές έχει απομείνει στην πόλη όσον αφορά τον ΑΟΚ μας.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ αρνείται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε «επιτροπή» που δεν έχει καθαρούς και διαφανής σκοπούς.
Σε αυτή την επιτροπή που δήθεν λαμβάνουμε κι εμείς μέρος πέντε μέρες τώρα ούτε καν έχει συσταθεί και φυσικά ο ρόλος της είναι αδιευκρίνιστος. Η καθυστέρηση αυτή μάλλον εξυπηρετεί κάποιους γιατί έπρεπε να έχει ήδη συσταθεί και μετά να ανακοινωθεί και φυσικά να γνωρίζουμε όλες τις αρμοδιότητές της.

Με την σειρά μας καλούμε με την παρούσα ανακοίνωση τον πρόεδρο του ερασιτέχνη κ. Χρήστο Ρέμμο και το Δ.Σ. αυτού να συγκαλέσει άμεσα, εντός της εβδομάδας και όχι περιμένοντας ημερομηνίες που δεν έχουν σχέση με τον ερασιτέχνη έκτακτη ανοιχτή γενική συνέλευση στην οποία οι ενδιαφερόμενοι να τοποθετηθούν ανοιχτά και υπεύθυνα.

Η κίνηση αυτή θα αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον των μέχρι τώρα υπευθύνων του ερασιτέχνη για το μέλλον της ομάδας και τη θέλησή τους να υπάρξει συνέχεια και να αποφευχθεί η διάλυσή της. Σε περίπτωση άρνησης η συνεχίζοντας την τακτική του κρυφτού θα αναλάβουμε να συγκαλέσουμε εμείς γενική συνέλευση και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους προς τους φιλάθλους της Καβάλας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα