Δημητρέλος: «Ο κόσμος να σώσει την ΑΕΚ»

Ο Ανδρέας Δημητρέλος για ακόμα μία φορά έκανε έκκληση στον κόσμο να αγοράσει διαρκείας και να σώσει την ΑΕΚ.

Σε ένα πολύ δύσκολο στάδιο βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς η ύπαρξή της απειλείται σοβαρά στις επόμενες ημέρες. Μετά τη μη αδειοδότησή της, ο Ανδρέας Δημητρέλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας για την κατάσταση που επικρατεί.

Ο πρόεδρος της Ένωσης για ακόμα μία

φορά, εναπόθεσε τις ελπίδες της ομάδας στον κόσμο: «Ο κόσμος πρέπει να δηλώσει παρών. Θα βοηθήσουν την ΑΕΚ με την παρουσία τους και τη δύναμή τους στους αγωνιστικούς χώρους. Αν υπάρχει το φαινόμενο της απογοήτευσης καλά κάνουν αλλά πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό και να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο. Όταν τρως μία σφαλιάρα σηκώνεσαι και προσπαθείς να πετύχεις το στόχο σου. Αν δεν βοηθήσει ο κόσμος δεν θα ορθοποδήσουμε. Η διοίκηση έχει προσπαθήσει να χαμηλώσει τα διαρκείας και προκειμένου να βοηθηθεί και να βοηθήσει τον κόσμο της να έρθει στο γήπεδο και να μην παρουσιαστεί το φαινόμενο να πηγαίνουμε για πρώτη θέση στα πλέι-οφ με 1500 άτομα. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό πριν από τέσσερα χρόνια είχαμε 50.000 κόσμο. Αν θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν και αγοράσουν διαρκείας θα μαζευτεί το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ και θα λύσει το πρόβλημά της με σωστή διαχείριση», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είναι κουραστικό, αλλά εδώ χρειάζεται τη δύναμη του κόσμου για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι. Αυτή τη στιγμή στην κατάκτηση που βρισκόμαστε το έχω πει επανειλημμένως και μου αρέσει να μιλάω με αλήθειες. Τα χρέη είναι 35 εκατ. και τα 23 από αυτά τα χρωστάμε στο ελληνικό δημόσιο. Καταλαβαίνετε δηλαδή πως το πρόβλημα είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει με το ελληνικό δημόσιο. Αυτός ήταν ο λόγος που ζητήσαμε την αναστολή. Το ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε με το κράτος γιατί δεν υπάρχει κράτος. Μετά τις εκλογές που θα υπάρξει πολιτική σταθερότητα θα συζητήσουμε μία λύση που θα συμφέρει την ΑΕΚ χωρίς το ελληνικό δημόσιο να χάσει ούτε ένα Ευρώ. Αν οποιαδήποτε κυβέρνηση δεν βοηθήσει τις άλλες ομάδες τότε το δημόσιο θα χάσει και αυτό δεν αξίζει τον κόπο. Θα πρέπει να υπάρξει κατανόηση για να βρεθεί λύση. Σε αυτή τη διαδικασία τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να τονίσω πως η διοίκηση αυτή, είναι από τις αρχές Φεβρουαρίου. Μέχρι και σήμερα, περίπου 4 μήνες το μέλημα το δικό μου και της διοίκησης ήταν να ζούμε την ομάδα ώστε κάποια στιγμή να βρει το δρόμο της με κάποιον επενδυτή είτε μέσω ΑΜΚ του κόσμου. Επιχειρήσαμε στις αρχές Φεβρουαρίου και δεν ήταν επιτυχημένη. Βάλαμε στο πρόγραμμα άλλη μία για να καλυφτούν οι ζημιές. Η οικονομική βοήθεια που είχαμε ήταν μηδαμινή», συνέχισε ο πρόεδρος της Ένωσης.

«Στηριχτήκαμε σε κάποιο χρονικό σημείο σε δανεισμό και έσοδα που κάναμε μία σωστή διαχείριση για να φτάσουν εδώ, αλλά και σε μία οικονομική βοήθεια από διάφορους ανθρώπους. Φτάσαμε στο σημείο να μην πάρουμε την αδειοδότηση. Το πως δημιουργήθηκαν οι οφειλές αποτελεί ένα άλλο κεφάλαιο που θα μπορούσαμε να συζ

Keywords
Τυχαία Θέματα