Δημαράς: «Ο Απόλλων χρειάζεται τη στήριξη όλων»

18:17 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Συστράτευση όλων των Πατρινών, προκειμένου ο Απόλλωνας να καταγράψει νέα ένδοξη πορεία στην Α1, ζητάει ο Γιάννης Δημαράς.

Ο δήμαρχος Πατρέων, με δημόσια δήλωσή του, συνεχάρη τους παίκτες του Νίκου Βετούλα για την επάνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία κι ευχήθηκε η ομάδα να δείξει και τα επόμενα χρόνια ανταγωνιστικό πρόσωπο, φθάνοντας σε τίτλους και έπαθλα. Όπως διευκρίνισε, όμως, για να γίνει αυτό χρειάζεται η στήριξή της από όλους τους Πατρινούς.

Η δημόσια δήλωσή του: «Ο Απόλλων Πατρών επιστρέφει επάξια

στην Α1 κατηγορία μπάσκετ προκαλώντας αισθήματα χαράς στους Πατρινούς κι ανεβάζοντας, ταυτόχρονα, την Πάτρα στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας. Ευχή μας είναι ο Απόλλωνας να καταγράψει μια νέα ένδοξη πορεία με τίτλους και έπαθλα. Για να πετύχει τους νέους της στόχους η ομάδα, εκτός από το ισχυρό αγωνιστικό πρόσωπο που πρέπει να επιδεικνύει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, χρειάζεται και τη στήριξη όλων των Πατρινών, ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία της οικονομικής κρίσης. Για αυτό και όλοι οι Πατρινοί φίλαθλοι καλούμεθα να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια που θα αρχίσει με τη νέα αγωνιστική σεζόν, ώστε ο Απόλλωνας να ξαναγίνει και πάλι πρωταγωνιστής στη μεγάλη κατηγορία στο μπάσκετ και να διαπρέψει εντός κι εκτός Ελλάδας. Προσωπικά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση της ομάδας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε σήμερα όλοι να πανηγυρίζουμε την επιστροφή στην Α1 κατηγορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα