Διλμπέρης: «Δεν ήταν νίκη ανόδου»

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών με 2-1.

Ο τεχνικός του πρωτοπόρου Εθνικού, τόνισε πως δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η άνοδος για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου που έχει τον ίδιο στόχο.

«Μπήκαμε λίγο μουδιασμένα, είχε φρεσκάδα η Αναγέννηση, μας έβαλε το γκολ αλλά στη συνέχεια νομίζω είχαμε καθολική υπεροχή. Ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε

αρκετές φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι και από το πρώτο ημίχρονο αλλά σημασία έχει νίκη», τόνισε αρχικά ο Διλμπέρης.

«Δεν είναι νίκη ανόδου εφόσον ακόμα όλα είναι ανοιχτά βαθμολογικά. Συνεχίζουμε ταπεινά την προσπάθεια μας για να πετύχουμε τον στόχο μας», συμπλήρωσε, ενώ για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου σημείωσε:

«Έχουμε ένα παιχνίδι με μια συνδιεκδικήτρια στον Βόλο, θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα δούμε. Μαθηματικά χρειαζόμαστε κάποιους βαθμούς και αυτούς θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα