Δικαστήριο για τον Chad Curtis

Ο παλαίμαχος Chad Curtis θα δικαστεί για κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ο 43χρονος πρώην MLBer κατηγορείται από δύο κορίτσια, 15 και 16 ετών, πως τις προσέγγισε σεξουαλικά. Το δεδομένο πως του απαγορεύτηκε η παρακολούθηση των αγώνων του δωδεκάχρονου γιου του. Πλέον καλείται να απολογηθεί σε δικαστήριο για τις παράνομες πράξεις του. Θυμίζουμε πως από το 1992 μέχρι το 2001 αγωνίστηκε

στους Καλιφόρνια Έιντζελς, Ντιτρόιτ Τάιγκερς, Λος Άντζελες Ντότζερς, Κλίβελαντ Ίντιανς, Νιου Γιορκ Γιάνκις και Τέξας Ρέιντζερς. Μάλιστα κατέκτησε δύο World Series με τους Νεοϋορκέζους.

Πήραν τον Livan Hernandez οι Μπρούερς

Λίγες μέρες ύστερα από την αποδέσμευσή του από τους Ατλάντα Μπρέιβς, ο Livan Hernandez ανακοινώθηκε από τους Μιλγουόκι Μπρούερς. Φαίνεται πως θα πάρει θέση reliever pitcher, κάτι που έχει συμβεί μονάχα κατ’ εξαίρεση στην πολυετή καριέρα του.

Αλλαγή στο rotation των Ρεντς

Ο Mike Leake πήρε τη θέση του Mat Latos στο rotation των Σινσινάτι Ρεντς. Δεν ξεκαθαρίστηκε αν ο Latos θα αφαιρεθεί εντελώς από το rotation των «κόκκινων». Παράλληλα ο Bill Bray πήρε τη θέση του J.J. Hoover στο βασικό ρόστερ. Αμφότεροι είναι relievers των «κόκκινων».

Εκτός ο Mitch Moreland

Στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών προστέθηκε ο Mitch Moreland, first baseman των Τέξας Ρέιντζερς. Παράλληλα o Roy Oswalt επανήλθε διανύοντας την αντίθετη πορεία, ενώ το βασικό ρόστερ συμπληρώθηκε από τον pitcher, Mark Hamburger.

Χάνει τη σεζόν και ο Felipe Paulino

Σοβαρό τραυματισμό στον αγκώνα υπέστη ο Felipe Paulino των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Πολύ δύσκολα θα αποφύγει την εγχείρηση ο 28χρονος pitcher, η οποία θα τον αφήσει εκτός της υπόλοιπης σεζόν. Εν τω μεταξύ, ο catcher, Salvador Perez, επανήλθε στο βασικό ρόστερ των «βασιλικών» ολοκληρώνοντας πορεία στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών.

Διαφεύγει τον κίνδυνο ο Schilling

Τις τελευταίες εβδομάδες ο παλαίμαχος MLBer, Curt Schilling, είχε δικαστικό θέμα, εξαιτίας δήλωσης χρεωκοπίας. Φαίνεται πως θα αποφύγει περαιτέρω κυρώσεις, καθώς έχει δικαιολογήσει τις επιχειρηματικές του αποτυχίες.

Ένας ακόμα starter στους Μινεσότα Τουίνς

Ο αριστερόχειρας Brian Duensing θα γίνει ο δέκατος βασικός pitcher των Μινεσότα Τουίνς στο φετινό πρωτάθλημα! Είναι φανερό πως οι «δίδυμοι» έχουν σημαντικό πρόβλημα με τη νευραλγική θέση.

Δύο υποβιβασμοί στους Σικάγο Ουάιτ Σοξ

Στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών προστέθηκε ο pitcher των Σικάγο Ουάιτ Σοξ, Philip Humber, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό αγκώνα. Την ίδια ώρα υποβιβάστηκε ο outfielder, Kosuke Fukudome. Ταυτόχρονα προωθήθηκε ο Brian Bruney, δεξιόχειρας pitcher.

Ενεργοποίηση του Jon Jay

Ο 27χρονος outfielder, Jon Jay, ολοκλήρωσε πορεία στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών και επανήλθε στο βασικό ρόστερ των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Παράλληλα υποβιβάστηκε ο Adron Chambers. Την ίδια ώρα επέστρεψε ο Matt Carpenter, ο οποίος πήρε τη θέση του Matt Adams στην πρώτη ομάδα των παγκόσμιων πρωταθλ

Keywords
Τυχαία Θέματα