Διεκδικούν θέση Τζαβέλλας και Φετφατζίδης

Με αλλαγές θα παραταχθεί, όπως αποκάλυψε ο Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Εθνική στο τελευταίο παιχνίδι, με αντίπαλο τη Ρωσία. Υποψήφιοι για την 11άδα οι Τζαβέλλας και Φετφατζίδης...


Το παιχνίδι με την Τσεχία δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο Φερνάντο Σάντος και έτσι από χθες (12/6) το βράδυ ψάχνει τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο ματς με τη Ρωσία.


Κάποιες θέσεις είναι λίγο πολύ «καπαρωμένες», ωστόσο κάποιες άλλες είναι ακόμα στον... αέρα και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν αποκλείεται, όπως είπε, να χρησιμοποιήσει παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο Euro.

Δύο απʼ αυτούς είναι οι Τζαβέλλας και Φετφατζίδης. Ο Χολέμπας δεν έπιασε υψηλή απόδοση τόσο στο πρώτο παιχνίδι, με την Πολωνία, όσο και στο δεύτερο, με αντίπαλο την Τσεχία και έτσι δεν αποκλείεται να δούμε τον ποδοσφαιριστή της Μονακό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πολλές πιθανότητες νʼ αγωνιστεί έχει και ο Γιάννης Φετφατζίδης, για το αριστερό άκρο της επίθεσης, εκτός κι αν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης περάσει στην κορυφή. Σε αυτή την περίπτωση ο «μικρός» του Ολυμπιακού θʼ αγωνιστεί δεξιά.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για δύο παίκτες, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν φρεσκάδα στην Εθνική, καθώς δεν έχουν παίξει ούτε λεπτό από την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Περισσότερα θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες, ενδεχομένως και την Πέμπτη (14/06), καθώς στη σημερινή (13/06) προπόνηση ο Σάντος δεν άνοιξε τα... χαρτιά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα