Διευκρινήσεις για Σαββίδη και ΠΑΟΚ

Χαμηλούς τόνους και προσγειωμένη στάση όσον αφορά στην εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε ο δικηγόρος του Έλληνα επιχειρηματία, Γιώργος Γκουραβανίδης.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ομογενή επιχειρηματία, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Αθλητικό Metropolis» δεν θέλησε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα στα οποία ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση

με τον Ζήση Βρύζα, αναφέροντας πως όταν υπάρχει κάποια εξέλιξη θα βγει ανακοίνωση για την ενημέρωση του κόσμου.

«Στην παρούσα φάση θα ήθελα απλά να μεταφέρω από τον κ. Σαββίδη την αγάπη προς τον κόσμο και την ομάδα του ΠΑΟΚ. Πονάμε για τα γεγονότα που συμβαίνουν. Με τη συνέπεια που διακρίνει τον συγκεκριμένο ομογενή επιχειρηματία και βουλευτή, ζητάμε να μείνουν χαμηλά οι τόνοι, οποιαδήποτε ανακοίνωση προκύψει θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Θέλω να κρατήσουμε τη σοβαρότητα, όταν υπάρξει αναγκαιότητα για δήλωση μαζί με την ΠΑΕ, θα το κάνουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Γκουραβανίδη.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα να έχουμε όλοι μία προσγειωμένη στάση και όταν έρθει η ώρα θα τοποθετηθούμε. Δε χρειάζονται τώρα οι δηλώσεις. Όταν έρθει η στιγμή θα το κάνουμε μαζί με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω. Έχει καεί και η ομάδα και ο κόσμος. Τώρα δε χρειάζονται μεγάλες δηλώσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα