Διαμάντης: «Δύσκολο το ματς με Ρούβα»

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα της 4ης αγωνιστικής που έχει να δώσει ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον Ρούβα στη Γέργερη την Κυριακή (18/12) μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Δημήτρης Διαμάντης.

Ο 32χρονος μέσος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τόνισε ότι το ματς κρύβει δυσκολίες, κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου, ενώ ξεκαθάρισε ότι αποτελεί αναγκαιότητα η ομάδα του να πάρει το «διπλό» από τη στιγμή που ο Πανηλειακός πέρασε αλώβητος από τη Γέργερη:

«Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο αγώνα, που κρύβει πολλές δυσκολίες. Ο αγωνιστικός χώρος είναι μικρός και δεν θα

μας επιτρέψει να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά τα οποία δουλεύουμε τόσο καιρό. Δεν θα υπάρχουν χώροι για καλή κυκλοφορία της μπάλας και πιστεύω ότι ο αγώνας θα κριθεί στις μονομαχίες και στη γρήγορη αντίληψη. Πρέπει να μεταφέρουμε γρήγορα τη μπάλα μπροστά, ώστε να δημιουργήσουμε χώρους. Μετά το ρεπό που είχαμε στην 3η αγωνιστική, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Από το γήπεδο του Ρούβα έφυγε με διπλό ο Πανηλειακός, οπότε πρέπει να νικήσουμε και εμείς. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αντιμετωπίζουμε τον αγώνα με προσοχή και κρατώντας χαμηλά το κεφάλι».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η σημερινή (15/12) προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Ριζούπολης. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έχει επιστρέψει ο Γιάννης Κατσαρός. Απεναντίας, ο Γιώργος Αντωνίου ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι και αποχώρησε από την προπόνηση. Εντός της ημέρας θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Την Παρασκευή (16/12) οι «κυανόλευκοι» θα προπονηθούν στο γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ρούβα το μεσημέρι του Σαββάτου (17/12) στη Ριζούπολη. Έπειτα η 18μελής αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης θα «πετάξει» για την Κρήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα