Δεν υπήρξε ποτέ Καμενί για Ολυμπιακό!

Οι «νονοί» και οι φίλοι της στήλης είναι σε θέση να γνωρίζουν και να κάνουν γνωστό ότι θέμα Καμενί στον Ολυμπιακό δεν παίζει και δεν έπαιξε ποτέ!

Την περασμένη εβδομάδα διαβάζαμε και ακούγαμε για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών για την απόκτηση του Καμερουνέζου τερματοφύλακα της Εσπανιόλ, το οποίο όμως διαψεύστηκε μετ' επιτάσεως από την ΠΑΕ και η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ποτέ δεν υπήρξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο

ποδοσφαιριστή!

Στον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο και σίγουρο ότι θα αποκτηθεί τερματοφύλακας στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά - και είναι κατηγορηματικό αυτό - απλά παρακολουθούν και ενημερώνονται για το ποιοι μπορεί να είναι διαθέσιμοι και το βασικό να μπορούν να παίξουν με το καλημέρα στην θέση νο 1 των πρωταθλητών!

Οι αποφάσεις για το ποιος θα είναι αυτός θα παρθούν περί τα τέλη Δεκέμβρη! Μέχρι τότε θα βαρεθούμε να διαβάζουμε και να ακούμε ονόματα επί ονομάτων...

Επίσης, η στήλη σας είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι μετεγγραφές που θα γίνουν στο λιμάνι τον Γενάρη μπορεί να φτάσουν και τις 5! Χαφ και τερματοφύλακας είναι οι δύο σίγουρες θέσεις για τις υπόλοιπες θα σας ενημερώσουμε, αμέσως μόλις μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα