«Δεν θέλω να γυρίσω στη Σίτι»

Την επιθυμία να παραμείνει στην Τότεναμ και να μην επιστρέψει στη Μάντσεστερ Σίτι όπου έζησε έναν εφιάλτη, εξέφρασε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Ο διεθνής με το Τόγκο επιθετικός αποθέωσε τον Χάρι Ρέντναπ τον οποίο και χαρακτήρισε «φανταστικό προπονητή», ενώ εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να επιστρέψει στους «πολίτες», όπου δεν πέρασε και ιδιαίτερα ευχάριστες μέρες.

«Εύχομαι στη Μάντσεστερ Σίτι τα καλύτερα, αλλά εγώ δεν θέλω να αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Κάθε μέρα που σηκωνόμουν από το κρεβάτι την περασμένη σεζόν και ετοιμαζόμουν να πάω στην προπόνηση, ένιωθα σαν

να ζω έναν εφιάλτη. Κάθε παίκτης θέλει να ζει σε ένα σπίτι στο οποίο θα νιώθει βολικά. Ακόμα και αν αυτό το σπίτι είναι παλάτι, σε ενδιαφέρει περισσότερο να νιώθεις ότι σε εκτιμούν και σε αγαπούν. Κάτι που εγώ δεν ένιωθα στη Σίτι», δήλωσε αρχικά ο Αντεμπαγιόρ και όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Χάρι Ρέντναπ, έσταξε μέλι.

«Ο Ρέντναπ είναι φανταστικός προπονητής. Ξέρει πως να επικοινωνεί με τους ποδοσφαιριστές του και πιστεύει πολύ σε αυτούς. Δεν λέει πολλά, αλλά έχει τον τρόπο να σε πείθει ότι θα βγεις στο γήπεδο, θα κάνεις τη δουλειά σου και όλα θα πάνε καλά. Δεν είναι τυχαίο που έχει πετύχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα