Δεν κάνει διακοπές ο Tim Tebow

Η «Tebowmania» παραχώρησε την θέση της στη «Linsanity», αλλά ο Tim Tebow είναι αποφασισμένος να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός την επόμενη σεζόν.

Το 2011 ξεκίνησε σαν αναπληρωματικός quarterback, αλλά πήρε ευκαιρίες στους Ντένβερ Μπρόνκος μετά από αρνητικές εμφανίσεις του Kyle Orton. Αυτά που μεσολάβησαν είναι πλέον γνωστά και το δεδομένο που δημιουργήθηκε είναι πως το 2012 θα αρχίσει με τον Tebow σε «πρώτη γραμμή».

Πλέον δεν είναι ο άγνωστος ή ακόμα και... τυχερός quarterback της ομάδας του Ντένβερ, αλλά ο... Tim Tebow. Οι υποχρεώσεις του

24χρονου ποδοσφαιριστή είναι αυξημένες και για αυτό αποφάσισε να προσπεράσει τις διακοπές κατά την διάρκεια της τρέχουσας off-season.

Αντί αυτών, ο χαρισματικός quarterback δουλεύει με παλιό του φίλο και νυν συντονιστή της επίθεσης του UCLA, Noel Mazzzone, στο Λος Άντζελες. Στην Καλιφόρνια, λοιπόν, ο Tebow προσπαθεί να βελτιώσει την τεχνική του στις πάσες και στην γενικότερη του κίνηση στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί και παλιότερα σε προπονητικό επίπεδο.

Είναι φανερό πως ο Tebow δεν επαναπαύεται στις «δάφνες» του. Άλλωστε έφτασε μόλις στο Divisional Round και σίγουρα ο στόχος του είναι η κατάκτηση του Super Bowl. Αν μη τι άλλο, αν δουλέψει στις αδυναμίες του, τότε θα παρουσιαστεί περισσότερο... ανίκητος το 2012-13.

Keywords
Τυχαία Θέματα