Δεληγιάννης: «Δεν είναι αυτό το Φάληρο»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Νίκος Δεληγιάννης μίλησε για το 0 στο παθητικό της ομάδας του στον αγώνα με το Παλαιό Φάληρο, αλλά έκανε και μια εκτίμηση των αντιπάλων του στο πρωτάθλημα.

«Εχουμε παίξει άλλη μια φορά με το μηδέν στο παθητικό με τα Χανιά στο Κύπελλο, ενώ σε άλλα ματς μπορεί να φτάνεις ως το τέλος χωρίς να δεχθείς γκολ και μετά να χαλαρώνεις και δέχεσαι ένα γκολ»

δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3».

Για τον αντίπαλό του είπε: «Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα χθες. Δεν ήταν πολύ καλό το Φάληρο. Εχουμε κάνει αρκετές προπονήσεις μαζί και έχει έναν προπονητή που τον ξέρουμε. Δεν ήταν η εικόνα του η χθεσινή για το πόσο καλό θα είναι το Φάληρο εφέτος»

Για τον Ολυμπιακό και τους συνδιεκδικητές του τίτλου: «Ο Ολυμπιακός ήταν ο… δυνάστης τα τελευταία χρόνια και αλλά έχουν δυναμώνει και οι άλλοι διεκδικητές και εννοώ κυρίως την Βουλιαγμένη που είναι πιο συμπαγής ομάδα . Περίμενα τη Χίο πιο δυνατή και αποτελεσματική. Ίσως όμως έχει προβλήματα συνοχής. Ο Πανελλήνιος αποδυναμώθηκε αλλά είναι πολύ καλός».

Για τα κίνητρα που έχει η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλά παραπάνω κίνητρα. Και για όσα έγιναν το καλοκαίρι, και για τους νέους που ήρθαν και για πολλούς λόγους έχουμε πολλά κίνητρα. Πιστεύω όμως πως στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε πολύ καλά παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα