Δεύτερη νίκη των Όριολς του Μαρκάκη με τους Ρεντ Σοξ

00:46 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με hit και RBI του Νικ Μαρκάκη, οι Μπάλτιμορ Όριολς επικράτησαν με 8-2 των Μπόστον Ρεντ Σοξ στο «Fenway Park».

Έτσι έγινε το 2-0 στην τριπλή σειρά υπέρ του συλλόγου του Μαρκάκη. Τριπλό home run σημείωσε ο Mark Reynolds. Επίσης ο Adam Jones συμπλήρωσε επτά

home runs και βοήθησε τον Jason Hammel (4-1) να φτάσει στη νίκη με επτά «δυνατά» innings.

Επτά shutout innings και δύο RBIs πρόσφερε ο Chris Capuano (4-0) στους Λος Άντζελες Ντότζερς, που κέρδισαν με 5-1 τους Σικάγο Καμπς. Το 2-run double του pitcher προκάλεσε τα πρώτα του RBIs από το… 2007. Έτσι διατήρησε την ομάδα του στην κορυφή της συνολικής κατάταξης του MLB και υποχρέωσε τον Chris Volstad (0-4) στην ένατή του συναπτή ήττα.

Οι Jayson Werth, Chad Tracy και Ian Desmond «έγραψαν» home runs στο 7-1 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς επί των Φιλαδέλφεια Φίλις. Επίσης, ο Rick Ankiel πέτυχε τρία hits για δεύτερο συνεχόμενο ματς, οπότε ο Gio Gonzalez (3-1) χρεώθηκε εύκολα τη νίκη.

Σε εξέλιξη είναι τα Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Μιλγουόκι Μπρούερς και Νιου Γιορκ Μετς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Στις δύο θα αρχίσουν τα Κλίβελαντ Ίντιανς-Τέξας Ρέιντζερς, Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Νιου Γιορκ Γιάνκις, Τάμπα Μπέι Ρέις-Όκλαντ Αθλέτικς, Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Σινσινάτι Ρεντς και Χιούστον Άστρος-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Ακολουθεί στις τρεις τα ξημερώματα το Κολοράντο Ρόκις-Ατλάντα Μπρέιβς, στις 3:30 το Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Μαϊάμι Μάρλινς, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα Λος Άντζελες Έιντζελς-Τορόντο Μπλου Τζέις και Σιάτλ Μάρινερς-Μινεσότα Τουίνς, το οποία θα ξεκινήσουν τις τέσσερις.

Keywords
Τυχαία Θέματα