Δεύτερη νίκη των Όριολς στον ελληνικό «εμφύλιο»

Διπλό sweep ολοκλήρωσαν οι Μπάλτιμορ Όριολς με το 5-3 σε βάρος των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς στη «σύγκρουση» του Νικ Μαρκάκη με τον Μάικ Μουστάκα.

Ο Adam Jones μείωσε σε 3-2 με διπλό home run στο τέταρτο inning και στο τέταρτο οι Όριολς ολοκλήρωσαν την ανατροπή σε βάρος του Luke Hochevar.

Παράλληλα ο Brian Matusz (3-4) χρεώθηκε τη νίκη με τη βοήθεια του 14ου φετινού save του Jim Johnson.

Από την πλευρά του, 2/4 hits και ένα run είχε ο Μαρκάκης. Χωρίς hit σε τέσσερις προσπάθειες έμεινε ο Μουστάκας.

Με νικητήριο double του David Wright στο όγδοο inning, οι Νιου Γιορκ Μετς επιβλήθηκαν με 9-4 των Σινσινάτι Ρεντς, αν και έμειναν αρχικά πίσω με 4-0. Το τριπλό home run του Ronny Cedeno προκάλεσε την... κατηφόρα του μοιραίου pitcher, Logan Ondrusek (3-1), στο όγδοο κομμάτι της αναμέτρησης. Από την άλλη, ο Joey Votto συμπλήρωσε έξι home runs, αλλά οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν.

Ξεχώρισε το διπλό home run του Justin Morneau στο 4-3 των Μινεσότα Τουίνς επί των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Από την πλευρά του, ο P.J. Walters (1-1) πήρε τη νίκη, αν και δέχθηκε home runs από τους Brennan Boesch, Andy Dirks και Prince Fielder, ενώ ο Matt Capps πέτυχε το όγδοο του save με τέλειο ένατο inning. Επίσης, ο Trevor Plouffe συνέβαλε στο αρχικό 4-0 των «διδύμων» με ατομικό home run.

Δεν κράτησε ο Brandon League (0-3) το ευνοϊκό σκορ στο 11ο inning και οι Σιάτλ Μάρινερς ηττήθηκαν από τους Κλίβελαντ Ίντιανς με 6-5. Ο Carlos Santana πέτυχε το νικητήριο single, ενώ ο Jose Lopez είχε σημειώσει home run στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Σε εξέλιξη είναι τα Τέξας Ρέιντζερς-Όκλαντ Αθλέτικς, Κολοράντο Ρόκις-Αριζόντα Ντάιμοντμπακς, Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς και Λος Άντζελες Έιντζελς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Στις δύο τα ξημερώματα θα ξεκινήσουν τα Τορόντο Μπλου Τζέις-Νιου Γιορκ Γιάνκις, Τάμπα Μπέι Ρέις-Μπόστον Ρεντ Σοξ-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς και Ατλάντα Μπρέιβς-Μαϊάμι Μάρλινς, ενώ στις τρεις τα Σικάγο Καμπς-Φιλαδέλφεια Φίλις και Χιούστον Άστρος-Μιλγουόκι Μπρούερς. Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Λος Άντζελες Ντότζερς, το οποίο θα αρχίσει στις πέντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα