Δεύτερη νίκη για Τάσο Μπερδέση στο No Limits

Ο Τάσος Μπερδέσης πρωταγωνίστησε και στο No Limits 18 γονατίζοντας τον Toni Thess στο main event του σόου της Θεσσαλονίκης.

Περισσότεροι από χίλιοι θεατές βρέθηκαν στο «Παλέ Ντε Σπορ» της Θεσσαλονίκης και παρακολούθησαν από κοντά το ωραίο σόου με αγώνες από τρία διαφορετικά δυναμικά αθλήματα. Πάντως στο main event,

ο Πατρινός μποξέρ πήρε τη νίκη, κάτι που συμβαίνει για δεύτερο συναπτό No Limits. Μάλιστα ο Μπερδέσης δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα, για να καταβάλει τον 25χρονο Γερμανό αντίπαλό του.

Ακόμα, ο Στάθης Μπένοφ επικράτησε με απόφαση του Λεβάν Γκουρούλι, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στο No Limits 18 την ύστατη ώρα. Από την πλευρά του, ο Κώστας Γαϊτατζής έβγαλε ΚΟ τον Γιάννη Παναγιωτίδη στον δεύτερο γύρο, ενώ ο Γιάννη Στοφορίδης επιβλήθηκε τον Κράσιπιρ Κόλεφ και κράτησε τον τίτλο Heavyweight.

Σε ματς Muay Thai, o Nikolay Atanasov κέρδισε τον Μανώλη Παπά και συνέχισε το θετικό σερί του, καθώς είχε επικρατήσει με νοκ άουτ και του Φλοριάν Μάρκου στο No Limits 15. Τέλος, ο Νέστορ Μπατζέλας πήρε τη νίκη στη μοναδική αναμέτρηση ΜΜΑ του προγράμματος.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Boxing
Ο Τάσος Μπερδέσης κέρδισε τον Toni Thess (ΓΕΡ) με ΤΚΟ

Kickboxing
Ο Κώστας Γαιτατζής κέρδισε τον Γιάννης Παναγιωτίδης με ΚΟ.

Muay Thai
Ο Nikolay Atanasov (BOY) κέρδισε τον Μανώλης Παπάς με απόφαση.

Kingboxing
Ο Στάθης Μπένοφ κέρδισε τον Λεβάν Γκουρούλι με απόφαση.

Kickboxing Title match (Ηeavyweight)
Ο Γιάννης Στοφορίδης κέρδισε τον Κράσιπιρ Κόλεφ (ΒΟΥ) με ΚΟ.

Boxing
Ο Σπύρος Ιωαννίδης κέρδισε τον Alexi Christo με ΚΟ.

Kickboxing
Αλντίν Κιοσέ κέρδισε τον Παντελή Πορφυρόπουλο με ΚΟ.

ΜΜΑ
Ο Νέστορ Μπατζέλας κέρδισε τον Emil Zachariev με εγκατέλειψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα