Δαλούκας: «Στοχευμένη η ενέργεια των παικτών»

Τη δική του σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών έδωσε ο Γιώργος Δαλούκας μέσω του οπαδικού ραδιοφωνικού σταθμού της Νίκης Βόλου.

Ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ μιλώντας στον Blue Star Fm έκανε λόγο για «στοχευμένη ενέργεια» των παικτών, τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής που είναι υπεύθυνος για την ανακοίνωση θα «καθαριστεί», ενώ κάλεσε όποιον παίκτη το επιθυμεί να κάνει προσφυγή.

Επίσης, είπε ότι ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης θα βρίσκεται στο Βόλο την Τετάρτη (14/03), ενώ

ανέφερε την ανάγκη να βρεθούν συμπαίκτες στον οικονομικό τομέα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δαλούκας, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα mycitynet:

«Λογοδοτώ μόνο σ’ αυτούς που θα βοηθήσουν»

«Δεν είμαι υποχρεωμένος να λογοδοτώ σε κανέναν και για τίποτα και να βγαίνω σε κανένα ραδιόφωνο. Μόνο σ’ αυτόν που θα ‘ρθει να βοηθήσει στην προσπάθεια που έχω αρχίσει και έχω μείνει εντελώς μόνος μου, θα λογοδοτήσω.
Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει. Θα λογοδοτήσω φυσικά και στον λαό της Νίκης, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος κάθε φορά που γίνεται κάτι να βγαίνω στο ραδιόφωνο. Ήμαρτον. Όλα τα θέματα είναι σημαντικά. Σας έχω “καλομάθει” και ως εκτελεστικός διευθυντής και τώρα από άλλο πόστο.

Είκοσι χρόνια δε ζητούσατε αποδείξεις και η Νίκη έχει πήξει στις προσφυγές και στα χρέη. Στον Δαλούκα θα κάνετε κριτική; Οι πάντες μου κάνουν κριτική. Η ενέργεια των ποδοσφαιριστών έχει την απήχηση, την οποία έχει στον κόσμο, είναι στοχευμένη και έχει σκοπό να γίνεται έμμεση κριτική στον Γ. Δαλούκα, ο οποίος ασκεί διοίκηση ένα μήνα και είκοσι μέρες.
Ξαναλέω ότι δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν για το γίνεται στην ομάδα. Πρώτος και μοναδικός μου στόχος είναι να μην έχουμε καμία προσφυγή το καλοκαίρι από τη μέρα που ανέλαβα. Η μοναδική μισθοδοσία που πήραν οι παίκτες ήταν από τη στιγμή που ανέλαβα εγώ, ενώ μέχρι τότε ήταν στα έναντι.
Το σημερινό θέμα το δημιούργησε ακόμη μια φορά ποδοσφαιριστής. Αυτός ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να δημιουργεί πρόβλημα, όσο δεν έχει ακόμη “καθαριστεί”. Και μελλοντικά πρόβλημα θα έχει. Δε γίνεται ολόκληρη την οικογένεια της Νίκης να την κανονίζει ένας ποδοσφαιριστής. Όποιος ποδοσφαιριστής απ’ αυτήν την ομάδα θέλει να κάνει προσφυγή, είναι ελεύθερος να την κάνει. Αυτός θα χάσει το τρένο. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα».

«Κακώς υπάρχει αντιπολίτευση»

«Προσπαθούμε να στηριχθούμε στα πόδια μας. Φυσικά και θέλω Νικιώτες συμπαίκτες. Είχα δύο σημαντικά ραντεβού στην Αθήνα χθες κι αύριο στη Θεσσαλονίκη με επιφανείς Νικιώτες που τους έχουμε απαξιώσει εμείς οι ίδιοι. Όταν βλέπουν αυτά τα προβλήματα να διαιωνίζονται και ν’ ανθεί το πεζοδρόμιο, θα ‘ρθουν να βοηθήσουν;
Μόνο αν αφήσουν την ομάδα απρόσκοπτη να προχωρήσει, θα πάει καλά η δουλειά. Οι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν, αλλά θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους και να μη συμμετάσχουν προς το παρόν στο συμβούλιο. Γίνεται μια συγκροτημένη προσπάθεια ν’ ανεβεί αυτή η ομάδα ψηλά. Ελάτε όλοι κοντά. Δεν μ’ αρέσει η αντιπολίτευση και κακώ

Keywords
Τυχαία Θέματα