«Χρυσάφι» για Μπερμπάτοφ η Παρί!

Στην επικαιρότητα ήρθε ξανά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρί Σ.Ζ. για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καθώς ο γαλλικός Τύπος αναφέρει λεπτομέρειες από την πρόταση των Παριζιάνων για τον Βούλγαρο επιθετικό.

Η «βαθύπλουτη» Παρί Σεν Ζερμαίν… έχει βγει στην γύρα προκειμένου να ενισχυθεί με πρωτοκλασάτους παίκτες, οι οποίοι θα την βοηθήσουν να έχει – εκτός από εγγυημένη επιτυχία σ’ επίπεδο marketing – επιτυχίες, τόσο στην Γαλλία,

όσο και στην Ευρώπη.

Ένας από τους top class ποδοσφαιριστές, που έχουν βρεθεί στο «στόχαστρο» της Παρί Σ.Ζ., είναι και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο 31χρονος διεθνής Βούλγαρος επιθετικός αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους των Γάλλων για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους και γι’ αυτό είναι έτοιμοι να δαπανήσουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρουν από το βροχερό Μάντσεστερ στο κοσμοπολίτικο Παρίσι…

Ο Μπερμπάτοφ, άλλωστε, δεν υπολογίζεται από τον sir Άλεξ Φέργκιουσον ως λύση πρώτης γραμμής για την επίθεση των «μπέμπηδων», καθώς φέτος τον χρησιμοποίησε σε μόλις 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι διοικούντες την Παρί Σ.Ζ. προτείνουν, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Βαλκάνιο φορ, με της ετήσιες απολαβές του ν’ ανέρχονται στα 4.000.000 ευρώ «καθαρά», ενώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να δώσει το «Ok» προσφέρουν 7.000.000 ευρώ.

Συνολικά, δηλαδή, η μεταγραφή για δύο χρόνια - συνυπολογίζοντας κανείς και την εφορία, αλλά και τις νόμιμες προμήθειες των μάνατζερ – θα «αγγίξει» τα 20.000.000 ευρώ! Ποσό, βέβαια, που δεν προκαλεί ιδιαίτερη… ανατριχίλα στους Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμαίν!

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχουν εκδηλώσει, εξάλλου, ενδιαφέρον η Λάτσιο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Μπάγερ Λεβερκούζεν, θεωρείται ωστόσο, σχεδόν δεδομένο ότι καμία εξ αυτών δεν μπορεί να… κονταροχτυπηθεί με τα πετροδόλαρα της Παρί Σ.Ζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα