Χωρίς Ρομέρο ο ΠΑΟΚ

Ο Κουβανός ακραίος δε θα είναι στη διάθεση του Μέλκα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η ελπίδα του Γιάννη Μέλκα να δει την ομάδα του για πρώτη φορά πλήρη θα πρέπει να μπει σε… αναμονή, τουλάχιστον μέχρι την 5η αγωνιστική.

Ο αντικαταστάτης του Ράφαελ Λινς, Γιάσερ Ρομέρο, δε θα μπορέσει να ενισχύσει τον «δικέφαλο» στο κυριακάτικο (6/11, 19.00) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εξαιτίας ενός προβλήματος διαδικαστικού χαρακτήρα, το οποίο στον ΠΑΟΚ ελπίζουν να τακτοποιηθεί τις

επόμενες ημέρες.

Το συγκρότημα του Μέλκα είναι το φαβορί όχι μόνο εξαιτίας της παράδοσης, αλλά και του γεγονότος ότι ο αντίπαλός του δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα σετ στους τρεις πρώτους αγώνες του.

«Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί στόχος μας είναι μόνο το τρίποντο. Έχουμε δουλέψει καλά, παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και την απώλεια του Ρομέρο, αλλά η Καλαμαριά είναι μια ομάδα που μάχεται κι από τη στιγμή που δεν έχει πάρει βαθμό θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνη», είπε ο Γιάννης Μέλκας και συμπλήρωσε: «Η παράδοση πάντα μετράει, αλλά κάθε παιχνίδι είναι μια νέα ιστορία. Αν πάντως εμείς έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Πάτρας παραδέχθηκε αρχικά: «Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες αφού κι εμείς κι ο ΠΑΟΚ το έχουμε ανάγκη», εκφράζοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του: «Δεν μας πτοούν οι τρεις ήττες γιατί είμαστε νέα ομάδα και ξέραμε τις μας περιμένει στην αρχή, ωστόσο όσο περνάω περιμένω να βλέπω βελτιωμένη εικόνα. Ούτε η παράδοση μας απασχολεί γιατί οι παραδόσεις είναι για να σπάνε».


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα