Χωρίς οπαδούς της «Προό» στην Καλαμάτα

13:27 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την απόφαση να μην μεταβούν στην Καλαμάτα για το κυριακάτικο (11/03) παιχνίδι κόντρα στην ομώνυμη ομάδα έλαβαν οι οπαδοί της Προοδευτικής.

Η απαγόρευση της αστυνομικής διεύθυνσης Μεσσηνίας και οι συζητήσεις που έκαναν οι οπαδοί της ομάδας με τους διοικούντες λειτούργησε ανασταλτικά για τη μετακίνηση των οπαδών στην Καλαμάτα.

Έτσι, οι φίλοι της Προοδευτικής «αναγκάστηκαν» να ματαιώσουν την εκδρομή

που είχαν προγραμματίσει και δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα τους, καθώς δεν θα μεταβούν στην πόλη της Μεσσηνίας. Εξάλλου, η αστυνομία είχε σκοπό να στήσει μπλόκα, προκειμένου να μην επιτρέψει την είσοδο φιλάθλων της, ενώ είναι νωπές οι μνήμες από τα επεισόδια που είχαν γίνει μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο στο μεταξύ τους παιχνίδι στον Κορυδαλλό.

Στο μεταξύ, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Προοδευτικής μέσω της ιστοσελίδας που διαθέτει (prooinside.com) «εκφράζει ομόφωνα την έντονη δυσαρέσκειά του, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που οργανωμένη εκδρομή μπλοκάρει την τελευταία στιγμή λόγω αστυνομίας (σ.σ. τις τελευταίες δύο περιόδους είχε απαγορευθεί από την αστυνομία, η οργανωμένη μετακίνησή τους στο Μενίδι για το ματς με τον Αχαρναϊκό)».
Παράλληλα, οι οπαδοί δηλώνουν ότι το να μπορούν να βλέπουν την ομάδα παντού είναι υποχρέωσή τους και ότι «η απαγόρευση μετακίνησης λειτουργεί μόνο για οπαδούς ορισμένων φιλάθλων και όχι συνολικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα