Χωρίς Κύπελλο στο πινγκ πονγκ

Με αλλαγές λόγω οικονομικών παραμέτρων ανακοίνωσε η ομοσπονδία πινγκ πονγκ το δεύτερο μέρος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν 2011-2012.

Οι οικονομική δυστοκία της ομοσπονδίας -και όχι μόνο- θέτει εκτός αγωνιστικού πλάνου το Κύπελλο Ελλάδας, τα Πανελλήνια πρωταθλήματα σε παμπαίδες και παγκορασίδες, Νέους άνδρες και Νέες γυναίκες, όπως και το ΤΟΠ 8 όλων των κατηγοριών.Το 2012 δηλδαδή θα συνεχιστούν οι διοργανώσεις των διασυλλογικών πρωταθλημάτων που περιλαμβάνουν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα στις ηλικιακές

κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε αναστείλει αρχικά την αγωνιστική δράση για περίπου δύο μήνες εξαιτίας της δραματικής περικοπής της επιχορήγησης, αλλά στις αρχές Νοεμβρίου διαμόρφωσε το πρώτο μέρος του αγωνιστικού προγράμματος για να υπάρξει μερική κίνηση Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.:

«Το Δ.Σ. ανακοινώνει

1. Τη συνέχεια του αναμορφωμένου αγωνιστικού προγράμματος του Β’ μέρους της αγωνιστικής περιόδου 2011-12, το οποίο περιλαμβάνει:

• Τη συνέχιση και ολοκλήρωση των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων Ιεραρχίας.

• Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών.

• Την τελική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων (Ομαδικά και Ατομικά).

• Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων και Κορασίδων (Ομαδικά και Ατομικά).

2. Στο πρόγραμμα αυτό δεν περιλαμβάνονται οι διοργανώσεις:

• Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παμπαίδων και Παγκορασίδων (Ομαδικά και Ατομικά).

Κύπελλο Ελλάδας.

• Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικών Αγωνισμάτων Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών.

• ΤΟΠ 8 όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

3. Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα συμπληρωθεί ή θα τροποποιηθεί αναλόγως, ευθύς μόλις γίνουν γνωστές οι αποφάσεις της Γ.Γ.Α. για τους προϋπολογισμούς των αθλητικών ομοσπονδιών του οικονομικού έτους 2012».

Keywords
Τυχαία Θέματα