Χωρίς Γιαννούλη η αποστολή του Ατρόμητου

21:17 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τους… εκλεκτούς του για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (05/05) ο Γιώργος Δώνης, με τον Γιαννούλη ωστόσο να μένει εκτός 18άδας για προληπτικούς λόγους.

Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής (05/05) προπόνησης των Περιστεριωτών, ο Γιώργος Δώνης γνωστοποίησε στους παίκτες του ποιους από αυτούς υπολογίζει στα πλάνα του για τον αγώνα της επόμενης Δευτέρας (07/05) με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της δεύτερης

αγωνιστικής των play offs...

Την αποτελούν δεκαοκτώ (18) ποδοσφαιριστές που είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Σφακιανάκης, Οικονόμου, Ζουέλα, Τόμας, Φυτανίδης, Μπάλλας, Καραμάνος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Επστάιν, Αναστασάκος και Μήτρογλου.

Αντιθέτως, εκτός αυτής έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Γιαννούλης, ο οποίος ναι μεν είναι ιατρικά απολύτως έτοιμος αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μην καταπονηθεί, όπως επίσης και οι τραυματίες Τάτος και Καραγκούνης, που ακολούθησαν ξανά ειδικό πρόγραμμα.

Ο Ατρόμητος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του αύριο (06/05) το απόγευμα και στην συνέχεια οι παίκτες που συγκροτούν την αποστολή θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα