Χνάρης: «Θα καλύψουμε τη διαφορά»

Αισιόδοξος ότι η Επισκοπή θα καλύψει την διαφορά και βρεθεί στην κορυφή του 10ου ομίλου, αρχής γενομένης με νίκη κόντρα στη Χερσόνησο εμφανίστηκε ο Ηλίας Χνάρης.

Ο νεαρός μέσος μίλησε στο aoepiskopis.gr για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Χερσόνησο, για την διαφορά της Επισκοπής από την κορυφή αλλά και το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Χερσόνησο: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα που κατά την γνώμη μου την αδικεί η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται, εμείς από την μεριά μας πάμε στο

παιχνίδι με πολύ καλή ψυχολογία γιατί προερχόμαστε από σερί καλών αποτελεσμάτων και πιστεύω ότι εύκολα η δύσκολα θα κατακτήσουμε τούς 3 βαθμούς».

Για το -2 της Επισκοπής από την κορυφή: «Η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή και αν εμείς το κάνουμε αυτό που πρέπει πιστεύω ότι δεν θα αργήσει να καλυφτεί η διαφορά, αλλά αυτό εξαρτάται από εμάς».

Για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος που ολοκληρώνετε την Κυριακή: «Μέχρι τώρα επιβεβαιώνεται αυτό που περιμέναμε ότι θα έχουμε ένα πρωτάθλημα πιο δύσκολο από τις άλλες χρονιές που θα υποβιβαστούν 7 από τις 14 ομάδες, και ότι δεν θα υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Όσο αφορά για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος απ’ ότι φαίνεται δεν έχουμε κάποιο ξεκάθαρο φαβορί ούτε στην κορυφή αλλά ούτε και στην ουρά όπου θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα συνεχίσει στα τοπικά πρωταθλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα