Χίλιες νίκες για τον Showalter των Όριολς

07:13 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την χιλιοστή του νίκη πανηγύρισε ο Buck Showalter, προπονητής των Μπάλτιμορ Όριολς, στο 7-1 επί των Νιου Γιορκ Γιάνκις.

Ο Νικ Μαρκάκης είχε 1/5 hits, αλλά οι Chris Davis και J.J. Hardy πέτυχαν home runs σε βάρος του Phil Hughes (1-4). Έτσι ο Brian Matusz (1-3) χρεώθηκε εύκολα την πρώτη του νίκη σε... 11 μήνες. Για τους Νεοϋορκέζους ο Curtis Granderson έφτασε τα εννέα home runs.

Με τον Μάικ Μουστάκα

να έχει 1/4 hits, οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς ηττήθηκαν με 9-3 από τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Άλλωστε ο Austin Jackson είχε τέσσερα hits και ο Rich Porcello (2-2) «έβγαλε» οκτώ innings. Από το πρώτο inning οι «τίγρεις» προηγήθηκαν με 5-0.

Τέσσερα hits παραχώρησε ο Jarrod Parker (1-0) και πήρε την πρώτη του νίκη σε αγώνα Major League στο 5-3 των Όκλαντ Αθλέτικς επί των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Οι «αθλητικοί», άλλωστε, προηγήθηκαν με 5-0 και πρόσφεραν «χώρο» στον Paker, ο οποίος επικράτησε του Felix Doubront (0-1) με τη βοήθεια του πρώτου save του Jordan Noberto. Τελευταία στιγμή αποκλείστηκε ο Κέβιν Γιούκιλις των «κόκκινων καλτσών» λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Μόλις τρία hits είχαν οι Τάμπα Μπέι Ρέις, αλλά επικράτησαν με 3-1 των Σιάτλ Μάρινερς. Δύο από αυτά ήταν του Matt Joyce, ο οποίος συμπλήρωσε έξι home runs. Ο rookie Matt Moore (1-1) χρεώθηκε τη νίκη και ο Fernando Rodney πήρε το όγδοο save. Από την άλλη, ο Michael Saunders είχε home run και ο Jesus Montero σημείωσε 4/4 hits.

Ο Brett Lawrie πέτυχε walkoff home run και οι Τορόντο Μπλου Τζέις κέρδισαν με 8-7 τους Τέξας Ρέιντζερς. Λίγο νωρίτερα ο Fransico Cordero απώλεσε save, αλλά ο Lawrie πήρε τη νίκη για τον καναδικό σύλλογο. Ο Kelly Johnson και o Jose Bautista σημείωσαν επίσης home runs για τους Τζέις.

Με «ήρωα» τον John Mayberry Jr. οι Φιλαδέλφεια Φίλις κέρδισαν με 4-2 τους Ατλάντα Μπρέιβς. Στο όγδοο inning, σαν pinch-hitter πέτυχε double και σημείωσε το νικητήριο run, ενώ ακολούθησε ο Jonathan Papelbon με το ένατο φετινό του save. Από την άλλη, ο Brian McCann συμπλήρωσε τέσσερα home runs.

Η θετική εμφάνιση του Trevor Cahill (2-2) μέχρι το όγδοο inning έφερε τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς στο 5-1 σε βάρος των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Επίσης ο Justin Upton είχε δύο RBIs. Για τους «εθνικούς» ντεμπούταρε σε εντός έδρας ματς ο Bryce Harper, πρώτη επιλογή του ντραφτ του 2010, αλλά είχε 0/3 hits.

Τριπλό home run «έγραψε» ο Chris Snyder και «διπλό» ο Jed Lowrie στο 6-3 των Χιούστον Άστρος με τους Νιου Γιορκ Μετς. Αμφότερα τα χτυπήματα σημειώθηκαν σε βάρος του Jonathon Niese (2-1), ο οποίος ηττήθηκε από τον J.A. Happ (2-1). Επίσης ο Brett Myers συμπλήρωσε έξι saves.

Ο David Freese πέτυχε το νικητήριο τριπλό home run στο πέμπτο inning του 10-7 των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς σε βάρος των Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Οι Matt Holiday και Rafael Furcal σημείωσαν επίσης home runs, οπότε ο Adam Wainwright πήρε τη νίκη, αν και δέχθηκε home runs από τους Jose Tabata και Pedro Alvarez. Στο τέλος ο Jason Motte συμπλήρωσε τέσσερα saves σαν πέμπτος pitcher των «καρντς».

Αναβλήθηκε λόγω κακο

Keywords
Τυχαία Θέματα