Χίλια strikeouts o Weaver των Έιντζελς

Στο επιβλητικό 6-0 των Λος Άντζελες Έιντζελς επί των Όκλαντ Αθλέτικς ο Jered Weaver (2-0) συμπλήρωσε χίλια strikeouts στην καριέρα του.

Ο pitcher των «αγγέλων» απέκλεισε τους 11 πρώτους batters των «αθλητικών», ενώ είχε ήδη δημιουργηθεί διαφορά υπέρ των εκπροσώπων της «πόλης των αγγέλων». Άλλωστε ο Kendrys Morales άνοιξε το σκορ με τριπλό home run. Μάλιστα αυτό αποτέλεσε το πρώτο του σε… δύο χρόνια.

Νικητής αναδείχθηκε ο Roy Halladay

(3-0) στη «μάχη» του με τον Tim Lincecum (0-2). Συγκεκριμένα με έξι strikeouts οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Φίλις στο 6-2 επί των Σαν Φραντσίσκο Τζάιαντς. Ένα double του Laynce Nix στο πρώτο inning ξεχώρισε, καθώς το διαμορφωμένο 4-0 αποδείχθηκε αρκετό για τους φιλοξενούμενους. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το τρίτο φετινό save του Jonathan Papelbon.

Λίγο νωρίτερα, ο Chris Young πέτυχε το πέμπτο του φετινό home run και πρωταγωνίστησε στο 5-1 των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς σε βάρος των Πίτσπουργκ Πάιρετς. Τη νίκη χρεώθηκε ο Joe Saunders (1-0), ενώ οι Aaron Hill και Gerardo Parra σημείωσαν τα άλλα home runs των «D-Backs».

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Ουάσινγκτον Νάσιονς-Χιούστον Άστρος 6-3
Ατλάντα Μπρέιβς-Νιου Γιορκ Μετς 1-6
Κολοράντο Ρόκις-Σαν Ντιέγκο Πάντρες 1-7
Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 5-1
Σαν Φραντσίσκο Τζάιαντς-Φιλαδέλφεια Φίλις 2-5

American League
Μπόστον Ρεντ Σοξ-Τάμπα Μπέι Ρέις 0-1
Νιου Γιορκ Γιάνκις-Μινεσότα Τουίνς 3-7
Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς 2-3
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Μπάλτιμορ Όριολς 4-10 στο δέκατο inning (4-4 κ.α.)
Λος Άντζελες Έιτνζελς-Όκλαντ Αθλέτικς 6-0

Keywords
Τυχαία Θέματα