Χαλκίδα-Παναργειακός 1-0

Σημαντική νίκη για την ομάδα της Εύβοιας καθώς ανέβηκε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία και πλέον είναι στην 3η θέση του 7ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Εύβοιας προέρχονταν από δυο συνεχόμενα τρίποντα κι ήθελε να ανεβάσει κι άλλο το σερί της έτσι ώστε να μειώσει τη διαφορά από τον δεύτερο Μανδραϊκό. Έστω και με αρκετό… άγχος, η Χαλκίδα τα κατάφερε αφού «λύγισε» τον Παναργειακό χάρη στο γκολ του Καλογερόπουλου στο 70’ το οποίο της έδωσε τους τρεις

βαθμούς.

Πλέον η Χαλκίδα έχει 28 βαθμούς κι είναι στην 3η θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από το δεύτερο Μανδραϊκό, ενώ ο Παναργειακός έμεινε ένατος με 19 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές στον έβδομο όμιλο της Δ’ Εθνικής.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Τοπαλίδης, Καλλιμάνης (46' Καρακατσάνης), Πέτσης, Παστός, Νικολόπουλος, Μπιρμπίλι, Μαντιάτης Καλογερόπουλος, Θωμάς, Λέκκας (83' Γιογιός), Μπακρής (69' Γκιόκας)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Αντώνης Τζιέρης): Παπαδόπουλος, Δρούλιας (79' Ισούφι), Σοφός, Ιασωνίδης, Φίλης, Λιάρος, Δρυμούρας, Γκίκας (54' Κολλιάκος), Τζιώρας, Καπλαντζής (71' Λάπατας), Πρίφτης

Keywords
Τυχαία Θέματα