Μπουτσουρής: «Δε σταματήσαμε τον Ντουσάρμ»

Στην πίεση στο σερβίς, αλλά και στην αδυναμία του Παναθηναϊκού να ανακόψει τον Ντουσάρμ απέδωσε ο Νίκος Μπουτσουρής την ήττα από τον Παμβοχαϊκό.

Τα σχέδια του Παναθηναϊκού για να σταματήσει τον Μαρκ Ντουσάρμ δεν έπιασαν τόπο, όπως παραδέχθηκε μετά την ήττα από τον Παμβοχαϊκό ο Νίκος Μπουτσουρής.

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Παμβοχαϊκός έπαιξε όπως τον περιμέναμε, ενώ εμείς στο τάι μπρέικ δεν

παίξαμε όσο καλά θα έπρεπε για να κερδίσουμε το ματς. Οι αντίπαλοί μας από το 2ο σετ μας πίεσαν παρά πολύ στο σερβίς. Πρέπει από εδώ και στο εξής να βρούμε τις λύσεις κυρίως στην υποδοχή αλλά και στο συνδυασμό μπλοκ-άμυνα», ενώ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν είχε αντίδοτο για τον Ντουσάρμ: «Ξέραμε ότι ήταν το βαρόμετρο της αντίπαλης ομάδας και είχαμε σχεδιάσει να τον σταματήσουμε αλλά στην πράξη αποδείχτηκε ότι δεν τα καταφέραμε».

Ο πασαδόρος των «πρασίνων», Σάκης Ψάρρας, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παμβοχαϊκό γιατί κέρδισε δίκαια, αλλά και την εξαιρετική εικόνα που είχε σήμερα το γήπεδο. Έδειξε φοβερή οργάνωση και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εμείς ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Δεν κρατάμε τις διαφορές στο σκορ, δεν είμαστε ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία, αλλά αυτά οφείλονται στο ότι είμαστε νέα ομάδα. Με την προσθήκη του Σαρατσένι και πολλή δουλειά, θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

 


Keywords
Τυχαία Θέματα