Μπορείτε να αισθάνεστε περήφανοι

Μία κόντρα, μία εξαιρετική ενέργεια του Γεωργιάδη που έφερε ένα πέναλτι και μία αποβολή, ένας αγώνας με αλλαγμένες ισορροπίες με το καλημέρα.

Η αποβολή του Ριζίκοφ και το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ ανάγκασε τη Ρούμπιν να περιμένει να δει τι γίνεται στην Ιρλανδία για να κινηθεί. Οι παίκτες του Μπόλονι από την πλευρά τους γνώριζαν πως η Ρούμπιν ακόμη και γκολ να πετύχαινε, δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να βγει μπροστά.

Και ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ρίσκο, έκανε τρεις – τέσσερις φάσεις μέχρι το τέλος, η μπάλα δεν μπήκε και οι ομάδες έφυγαν χέρι – χέρι.

Η επιλογή του Γλύκου μου άρεσε, γιατί είναι γεγονός πως η ενεργοποίηση του Βολιώτη μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες σε μία θέση που οι άλλοι δύο θεωρούν πως τους ανήκει. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Μπόλονι, ξέρω όμως πως ο μικρός στάθηκε τυχερός γιατί δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και έδειξε πως είναι πολύ καλός μακριά από την εστία του.

Γρήγορος, με καλά πόδια και πλέον στα 25 του, δεν είναι και κανά παιδαρέλι. Ή θα πρέπει να παίξει ή να φύγει. Και μάλλον ο Μπόλονι τον ενεργοποιεί ενόψει καλοκαιριού. Δεν θα μου φανεί παράξενο αν τον βάλει και με τη Δόξα την Κυριακή.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε αυτό που για κάποιους είναι απίθανο. Να τερματίσει πρώτος σε έναν όμιλο που είχε Τότεναμ και Ρούμπιν Καζάν, παίζοντας μάλιστα χωρίς άγχος στο τελευταίο παιχνίδι.

Παραμένει αήττητος φέτος στην Ευρώπη, έχει να χάσει εκτός έδρας από το Ελ Μαδριγάλ τον Οκτώβρη του 2010, κέρδισε τη βασική Τότεναμ μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν και κάνει μία πορεία αξιοζήλευτη.

Το ταμπλό έγραψε και ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος και στέλνει τον Ζαγοράκη αύριο στη Νιόν για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι περήφανος για την ομάδα του και νομιμοποιείται να πιστεύει πως η ομάδα του Μπόλονι μπορεί να προχωρήσει κι άλλο.

Τώρα επιστροφή στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει μέχρι να φτάσει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και ταυτόχρονα να περάσει και στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα