Μπολάνο: «Η Κασσιώπη ήταν καλύτερη»

13:22 4/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στη Football League 2 θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η Κασσιώπη με τον Ρομπέρτο Μπολάνο να τονίζει πως ήταν δύσκολη χρονιά, αλλά δίκαια ήρθε η επιτυχία.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών του 5ου ομίλου, με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναφέρθηκε και στη νέα

χρονιά στα επαγγελματικά σαλόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρομπέρτο Μπολάνο:

Για τη σεζόν της Κασσιώπης: «Για εμάς ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ήμασταν μια νεοφώτιστη ομάδα, είχαμε να κάνουμε με ιστορικές ομάδες στον Όμιλό μας και πιστεύω ότι τα καταφέραμε καλά».

Για το αν φοβήθηκε μετά την ήττα από τα Τρίκαλα: «Δεν μπορώ να πω ότι φοβηθήκαμε, γιατί ήμασταν 7 βαθμούς μπροστά. Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο, το οποίο χάσαμε και αυτή ήταν η μοναδική ήττα μας σε ολόκληρο το Πρωτάθλημα. Τα Τρίκαλα είναι μια έμπειρη ομάδα, με επαγγελματικές εμφανίσεις στη Β' Εθνική. Πιστεύω ότι σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος ήμασταν πολύ καλύτεροι. Βέβαια , στο Πρωτάθλημα μετείχαν και άλλες έμπειρες ομάδες, αλλά τα Τρίκαλα ήταν εκείνα που μέχρι το τέλος διεκδίκησαν τον τίτλο, αν και "ξύπνησαν" αργά. Μαζί με τη Φιλιππιάδα και το Μεσολόγγι, ήμασταν οι τέσσερις ομάδες που είχαμε κοινό στόχο. Βέβαια, εμείς φανήκαμε πολύ πιο δυνατοί. Θέλαμε το Πρωτάθλημα περισσότερο. Είχαμε περισσότερες φιλοδοξίες, περισσότερο κίνητρο, καλύτερη διοικητική ηρεμία και καλύτερους ποδοσφαιριστές. Γι' αυτό και στη μεγαλύτερη διάρκεια του Πρωταθλήματος, από την 8η αγωνιστική και μετά, ήμασταν μπροστά στη βαθμολογία».

Για τη στήριξη από τη διοίκηση μετά την ήττα από τον Όλυμπο στο Κύπελλο: «Η Διοίκηση της ομάδας με στήριξε και την ευχαριστώ γι' αυτό. Το ίδιο και τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είχαμε πολύ καλή συνεργασία».

Για το αν μπορεί να σταθεί η ομάδα στη Football League 2: «Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, λόγω και της οικονομικής κρίσης, ειδικά για τις ομάδες τις νησιωτικές, διότι μέσα σε όλα τα έξοδά τους είναι και αυτά της μετακίνησης. Είμαι της άποψης ότι θα πρέπει η Πολιτεία να βοηθήσει γενικά τις ομάδες. Ειδικά τα ερασιτεχνικά σωματεία, που αποτελούν την καρδιά του ποδοσφαίρου, ώστε να μπορέσει το άθλημα να επιβιώσει στην περιφέρεια».

Τα ευχαριστώ και οι ευχές: «Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με πήρε σε αυτή την ομάδα, να ευχαριστήσω και τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους κατακτήσαμε το νταμπλ. Εύχομαι προς όλους δουλειά και υγεία πρώτα απ' όλα. Εύχομαι καλύτερη συνέχεια στις κερκυραϊκές ομάδες και πάνω απ’ όλα καλή τύχη στην Εθνική μας ομάδα που θα λάβει μέρος στο τουρνουά».

Keywords
Τυχαία Θέματα