«Μπλόκο» ΕΣΑΠ σε ΠΑΟ και Σαρατσένι!

Η ΕΣΑΠ «μπλόκαρε» τη μεταγραφή του Τζιανλούκα Σαρατσένι, την οποία ενέκρινε πριν από δυο μέρες και πλέον θα πάει σε… ψηφοφορία από τα μέλη της Ένωσης.

Πολύωρες ήταν οι συζητήσεις της Επιτροπής Μετεγγραφών που συνεδρίασε υπό τον Πρόεδρο, Παντελή Ταρνατώρο και θυμήθηκε εκ των υστέρων να αμφισβητήσει τη μεταγραφή του αθλητή του Παναθηναϊκού,

Τζιανλούκα Σαρατσένι. Το έχει φαίνεται η μοίρα των «πρασίνων» τα θέματα των μεταγραφών τους να πηγαίνουν για ψηφοφορία, όπως συνέβη και πέρυσι με την ιδιόμορφη περίπτωση του Κώστα Χριστοφιδέλη.

Η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Λίγκας: «Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Έγκρισης Συμβολαίων της ΕΣΑΠ, προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες τυπικές εκκρεμότητες που υπήρχαν με τα συμβόλαια ορισμένων αθλητών.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του αθλητή Τζιανλούκα Σαρατσένι με το ΤΑΑ Παναθηναϊκός, επειδή διαπιστώθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα νομικής φύσεως και ανάλογη περίπτωση συναντάται για πρώτη φορά στην αμειβόμενη πετοσφαίριση, αποφασίστηκε να παραπεμφθεί προς συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, το οποίο λόγω του επείγοντος του θέματος θα συνεδριάσει εντός της επόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του αθλητή Τζόρτζ Παπαδόπουλου με την ΕΑ Πατρών, αποφασίστηκε ότι για να εγκριθεί το συμβόλαιο, θα πρέπει να αποσταλεί από την Ομοσπονδία των ΗΠΑ έγγραφο που να δηλώνει ότι δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα της, όπως έχει ζητηθεί από την ΕΟΠΕ».

Keywords
Τυχαία Θέματα