Μπιτσαξής: «Άμεση η ανακατασκευή του ΣΕΦ»

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (20/1) όπως είχε προαναγγελθεί, η επίσκεψή του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, στο γήπεδο του ΣΕΦ, ο οποίος παράλληλα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣΠ, Στέλιο Μπρατσόλη και του υπόλοιπου ΔΣ. της Ένωσης, καθώς με Βουλευτές της περιοχής.

Μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας στο γήπεδο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ακολούθησε σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣΠ,

στην οποία συμμετείχαν οι προαναφερθέντες.

Ο κ. Μπιτσαξής αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την ενημέρωση που του παρείχαν, ανακοίνωσε πως το γήπεδο του ΣΕΦ θα ανακατασκευαστεί άμεσα, ενώ ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή για την ανακατασκευή του προπονητηρίου στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και του γηπέδου στο Σχιστό.

Η ΕΠΣ Πειραιά, εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνάντηση με τον Πάνο Μπιτσαξή, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Γ.Γ.Α. και με την επιτροπή της Γ.Γ.Α. να εξετάζει το γήπεδο του ποδοσφαίρου του Σ.Ε.Φ.
Παρόντες ήταν οι Βουλευτές κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ – ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ εκ μέρους Θ.ΔΡΙΤΣΑ. Από την Γ.Γ.Α, ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝ. ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ και οι συνεργάτες κ. ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΕΛΑΡΟΥ και οι κ. ΚΩΝ. ΣΤΑΥΡΟΥ - – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΓΑΝΗΣ. Από την Ε.Π.Ο., ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚ. ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. Από το Σ.Ε.Φ., οΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΝ.ΛΥΤΡΑΣ, ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΘ.ΤΕΡΖΗΣ και ο ΑΝΑΠΛ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ι.ΑΞΑΡΛΗΣ.
Από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, ο Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΥΚΑΣ, η Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΑΚΑΣ, ο ΤΑΜΙΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΕΒΑΣ, το ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΠΑΤΑΣ, το ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΣΕΛΗΣ, τα ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ και ο πρώην ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΚΝΑΚΟΣ.

Από τα σωματεία παρεβρέθησαν οι εξής. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Π.ΚΟΥΒΑΡΗΣ –ΠΑΝ.ΣΙΝΟΣ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Γ.ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ – Ν.ΓΚΟΛΦΗΣ, ΘΗΣΕΑΣ: ΒΑΣ.ΠΡΟΒΑΤΑΣ, ΑΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΑΝΔΡ. ΣΤΡΑΤΗΣ, ΑΕ ΧΑΤΖΗΚ/ΚΕΙΟΥ: Δ.ΡΕΞΙΝΗΣ, ΑΟ ΖΕΑΣ: Ι.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Γ.ΑΠΕΡΓΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ: ΕΜ.ΒΙΝΤΖΗΛΕΟΣ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΜ: ΔΗΜ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: ΝΙΚ.ΦΙΓΚΕΝ, ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡ.:ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ και ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ της εφημερίδας, «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ.

Στη συνέχεια, μετά από την επί τόπου εξέταση του γηπέδου του ΣΕΦ με την υπόδειξη των τεχνικών υπηρεσιών της Γ.Γ.Α., όλοι πέρασαν την πόρτα των γραφείων της Ε.Π.Σ.Π. Ο πρόεδρος της Ενωσης, κ. Στέλιος Μπρατσόλης παρουσίασε το φάκελο αλληλογραφίας και αιτημάτων του ποδοσφαιρικού Πειραιά στον Γ.Γ.Α. όπως εξελίχθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2010 ως σήμερα και έθεσε, ότι δεν μπορεί ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς να αναμένει άλλο την υλοποίηση των εξαγγελιών που έγιναν με την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι άνθρωποι των σωματείων.

«Μας δώσατε το δικαίωμα κ. Γενικέ να πιστεύουμε, ότι η προσδοκία που μας δίνει η επίσκεψη σας στο γήπεδο ποδοσφαί

Keywords
Τυχαία Θέματα