Μπιάνκι: «Κορυφαίος στην ιστορία ο Μέσι»

Ο Κάρλος Μπιάνι υποστήριξε πως ο Λιονέλ Μέσι έχει τη δυνατότητα να αφήσει εποχή και να ξεπεράσει σε φήμη ακόμα και τους Πελέ και Μαραντόνα.

Ο συμπατριώτης του άσου της Μπαρτσελόνα, προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπόκα Τζούνιορς στο παρελθόν, τόνισε πως πρόσφατα τον ρώτησαν το… κλασικό ερώτημα ‘Πελέ ή Μαραντόνα’ για να απαντήσει πως βλέπει να τους ξεπερνά ο Μέσι!

«Κάποια στιγμή, σε μία συζήτηση σε μία συνέντευξη Τύπου, ένας Βραζιλιάνος με ρώτησε ποιον θεωρώ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία: Τον Πελέ, ή τον Μαραντόνα. Και απάντησα οτι με όλον τον σεβασμό

και προς τους δύο, αυτή τη στιγμή βλέπω τον Μέσι να τους ξεπερνά», είπε χαρακτηριστικά ο Μπιάνκι.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ήταν τεράστιοι ποδοσφαιριστές, που δεν χρειαζόταν να παίξουν σε μεγάλες ομάδες για να δείξουν την κλάση τους. Ανεξάρτητα του τι συμβαίνει ή θα συμβεί όταν φοράει τη φανέλα της Αργεντινής, ο Μέσι επιβεβαιώνει κάθε βδομάδα ότι είναι ικανός να κάνει πράγματα που κανείς άλλος δεν έχει κάνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Ενώ για τη Μπαρτσελόνα δήλωσε: «Η επίδειξη συλλογικού ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Παγκόσμιου Συλλόγων με αντίπαλο τη Σάντος, μου έδωσε την απαραίτητη εμπιστοσύνη προκειμένου να πω το εξής: Παρακολουθούμε την καλύτερη ομάδα στην ιστορία. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σχετικά με τον Μέσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα