Μπένος: «Δεν πήραμε και το Τσάμπιονς Λιγκ»!

Άμεση προσγείωση μετά το «διπλό» στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης ζήτησε από τους παίκτες της Καλαμάτας ο Γιώργος Μπένος.

Ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας», σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportstonoto, σε ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Νικήσαμε μέσα στην Ριζούπολη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πήραμε και το… Τσάμπιονς Λιγκ! Θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά, χαμηλούς τόνους, τα κεφάλια λοιπόν μέσα και όχι μεγάλα και παχιά λόγια».

Στο μεταξύ, η Καλαμάτα

ήταν η νικήτρια του φιλικού παιχνιδιού κόντρα στην Ομόνοια, της οποίας επικράτησε 1-0 με τέρμα που σημείωσε ο Βασίλης Μπεγέτης.

Αγωνίσθηκαν οι Καλλιντέρης (46’ Σταθόπουλος), Νικητόπουλος, Δρούγας, Πούτση, Μπλέτσας, Μπεγέτης, Αλεξανδρόπουλος, Καρατζατζανίδης, Αθανασόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Δημόπουλος, (Μερκούρης, Μωρόγιωργας).

Η Ομόνοια αγωνίσθηκε με τους Καπίνο, Σπυρόπουλο, Έλντον, Σταματελόπουλο, Σώκαλη, Ζέππο, Ρηγόπουλο, Κουτρουμπή, Σκόκο, Ντόκο και Γεωργόπουλο, ενώ στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Κωστόπουλος, Καρτάλιας, Κωστόφ, Κακκαβάς και Ηλιόπουλος.

Φιλικό με Ολυμπιακό Καλαμάτας

Ακόμη μία φιλική αναμέτρηση θα δώσει η Καλαμάτα την Τετάρτη (21/03), αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Το τεστ θα ξεκινήσει στις 17.30 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΚΤΕΛ. Σημειώνεται ότι το πρωί θα γίνει κανονικά προπόνηση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 08.30.

Keywords
Τυχαία Θέματα